• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen nerenin vatandaşısın? İslam düşmanı Can Ataklı 'Türk ordusu'na nefret kustu!

Yeniakit Publisher
2019-10-15 22:49:00 - 2019-10-15 23:09:50

İslam düşmanı sözde gazeteci Can Ataklı, 'Barış Pınarı Harekatı' üzerinden Türk askerine ve İslam’a kin kustu. 'TELE 1' adlı televizyonda program sunan vesayet artığı Ataklı, kahraman Türk ordusunun İslam adına cihat etmesinden duyduğu rahatsızlığı dillendirdi.

 Yeniakit.com.tr 

Kahraman Türk ordusu sınırlarının hemen dibinde ateist-marksist terör örgütü PKK aracılığıyla oluşturulmaya çalışılan terör devletine izin vermemek için Barış Pınarı Harekatı’nı sürdürürken terör örgütünün yok oluşundan rahatsız olanlar da içeride boş durmuyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

TSK, İslam adına mücadele edemezmiş!

Gazeteci kılıklı vesayet artığı Can Ataklı, TELE 1 adlı kanalda sabah yayınlanan programında Türk ordusunun ‘cihad’ kavramını benimsemesinden ve İslam uğruna mücadele vermesinden rahatsız oldu.

Tankın üstünde bulunan kahraman bir Türk askerinin FOX muhabirinin ‘yolculuk’ nereye sorusuna verdiği ‘İslam güneşinin doğduğu her yere’ cevabını vermesinden rahatsız olan Can Ataklı, "laiklik kavramı" üzerinden hem Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hem de dinimiz İslam’ı hedef aldı. Ataklı, Türk ordusunun İslam adına 'cihat' edemeyeceğini ileri sürdü.

Sosyal medyada büyük tepki

Yüzde 99’u Müslüman olan Türk milletinin ordusunun dini adına mücadele etmesinden rahatsızlık duyan Ataklı’nın haddini aşarak hali hazırda Barış Pınarı Harekatı’nda teröristlere karşı savaşan kahraman Mehmetçikleri hedef alması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Vatandaşlar yetkili mercileri göreve davet etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

ihanet kol geziyor

SSSEEE

SENIN GIBI .....LERİN HAVLAMASI BIZI RAHATSIZ ETMEZ CÜNKÜ SEN BIZDEN BIRI DEGILSIN HER TÜRKIYE DÜSMANININ SÖYLEMLERINI KULLANAN BIR .....SİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23