• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sınava giremeyince "Akraba kurbanıyım" demişti: Foyası ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2020-06-28 15:03:00 -

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 2. oturumu bu sabah yapıldı. Sınava girmek için okula son anda koşan ve okul kapısında yere düşen Görkem Varlık’ın youtuber olduğu ve duygu sömürü yaptığı ortaya çıktı. Varlık'ın daha önce çektiği görüntülerde ise ders çalışan öğrencilere, "Allah sizi kahretsin" diyerek beddua ettiği görüldü.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Sınavı (TYT), saat 10.15 itibarıyla başladı. İstanbul Üniversitesi (İÜ) Beyazıt Kampüsü'nde sınava girmek için sınava son dakika gelen Görkem Varlık'ın rol yaptığı ortaya çıktı.

Varlık'ın rol icabı kapıda düştüğü görüldü. "Giriş belgemi ufak kuzenime çıkarmasını söylemiştim, meğer bana boş kağıt vermiş" diyerek sınava alınmayan ve dışarıda bulunan gazetecilere açıklama yapan Varlık'ın duygu sömürüsü yaptığı tespit edildi. Açıklamaların ardından Varlık'a sosyal medya hesaplarından tepki gösterildi. Varlık'ın daha önce de birçok sınavda farklı roller yaptığı ortaya çıktı. Öte yandan, gencin daha önce çektiği görüntülerde de sınava hazırlanan öğrencileri derslerden soğuttuğu ve "üniversiteye gitmeyin" dediği görüldü.

Varlık'ın sosyal medya hesabına yüklediği bir videosunda, "Bak elinde kağıt kalem hala ders çalışıyorsunuz. Bırakın o kalemi kağıdı. Üniversitede harcayacağız paraya gidin araba alın, satın. Yıllardır okul okuyorsunuz, Allah sizi kahretsin. Gidin sisteme karşı gelin. Okumayın" diyerek öğrencilere beddua ettiği görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar-1.

buda bir şeymi,bu ülkede okuma arttıkça halk bilinçleniyor diyen ve önemli görevlerde bulunan Proflar var.

yalnız

kimse yutmamıştı zaten..bu youtuberler denetlenmeli..kişilik problemi olanlar var.ünlü olmak için saçma sapan davrananlar var..ilgiyi üstlerine çekebilmek için sapıtanlar var.normal olaylar onları ünlü yapmaz!ama bunun savaşı ilimle,alimle.. en zor savaşta cahille olanıdır...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23