• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sınavdan çıkan gencin spikerin sorusuna verdiği cevap gülme krizine soktu

Yeniakit Publisher
2020-06-28 16:19:00 -
Sınavdan çıkan gencin spikerin sorusuna verdiği cevap gülme krizine soktu

YKS'nin ikinci oturumuna giren genç, CNN Türk spikerinin "Sınav nasıl geçti?" sorusuna verdiği yanıtla kahkahalara boğdu. Sınavdan çıkan genç, "Cevap kağıdım sosyal mesafe kuralına uygundu. Cevapların arasında boşluk vardı" dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Sınavı'ndan (AYT) çıkan bir genç, "Sınav nasıl geçti" sorusuna verdiği yanıtla kahkahalara boğdu. Genç, "Sınav eleyici oldu. Ben de elendim. Cevap kağıdım sosyal mesafe kuralına uygundu" dedi.

Üniversitelere giriş sınavlarının ikinci oturumu olan AYT bugün yapılan sınavla tamamlandı. 81 ilde yüz binlerce genç, iyi bir eğitim alma umuduyla sınavda ter döktü. Öğrencilerin geleceğini doğrudan etkileyen bu günde çok sayıda ilginç olay meydana geldi. Onlardan birisi de CNN Türk canlı yayınında yaşandı.

"Cevap kağıdım sosyal mesafeye uygundu"

Muhabir Fulya Öztürk, sınavdan çıkan bir gence mikrofon uzattı. Soybaş, "Sınav nasıl geçti?" diye sordu. Genç, "Açıkçası eleyici bir sınavdı. Elenenler arasında ben de varım. Cevap kağıdım sosyal mesafeyi gayet iyi korudu boş cevaplardan dolayı. Çok da kötü geçmedi aslında şimdi biraz abarttım da büyük ihtimal çoğu kişi elenecek. Çok da kötü geçmedi aslında beklediğim gibi geçti" şeklinde konuştu.

Gencin konuşması izleyenleri kahkahaya boğarken sosyal medya yüzlerce kez paylaşıldı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

atakan699

evet cok espirili
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23