• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şirin Payzın'dan şehitlere hakaret!

Yeniakit Publisher
2015-09-11 22:08:00 - 2015-09-11 22:24:02
Şirin Payzın'dan şehitlere hakaret!

Doğan Medya Grubu televizyonu CNN Türk'ün personeli Şirin Payzın, şehitlere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren bir yazı paylaştı.

CNN Türk'ün ekran yüzlerinden biri olan ve hükümet karşıtı çıkışlarıyla tanınan Şirin Payzın, bir skandala daha imza attı.

Daha önce attığı tweetlerle takipçilerinin büyük tepkisine maruz kalan Payzın, bu kez kelimenin tam anlamıyla takipçilerini çıldırttı.

Güya PKK'yı sorgulamak için yazılmış olan bir yazıyı Twitter hesabından paylaşan Şirin Payzın, bu yazıyı paylaşarak ilgili yazıdaki görüşlere katıldığını da kanıtlamış oldu.

Peki neydi o yazıdaki skandal ifadeler?



TERÖR OLAYLARINI AK PARTİ'YE MÂL ETME ÇABASI

Hemen her fırsatta, yurtta ve dünyada meydana gelen olumsuzlukları AK Parti ve Erdoğan üzerine yıkmayı görev edinen zihniyetin bir ürünü olan skandal yazıda; PKK'nın başlattığı terör olaylarını sanki hükümet başlatmış intibası uyandırmaya çalışılıyor. Yazının başındaki ifadelerde; "Şimdi benzer bir süreçten geçiyoruz. HDP'nin barajı geçmesiyle, günümüz devlet sahipleri bölge halkına bir bedel ödetmek, hayatlarını zehir etmek, verdikleri oylardan dolayı pişman etmek için her yolu deniyor" şeklinde asılsız ithamlar okuyucuya sunuluyor.

DEVLETE LAF SÖYLEMEYİ GÖREV EDİNDİKLERİNİ KANITLADILAR

Türkiye'nin büyümesine karşı olan muhaliflere adeta tercüman olan yazıda, çarpıcı bir ifade dikkat çekiyor. Sözde PKK'yı eleştiren yazar; "Sizin yüzünüzden devlete söyleyecek laf bulamıyoruz" şeklindeki ifadeleriyle asıl niyetini de açıkça ortaya koyuyor.

ŞEHİTLERE 'SAFSATA' DEDİ!

PKK'yı eleştirme kılıfıyla hükümete ve en kutsal mertebelerden biri olan şehitlik mertebesine ağır hakaretler bulunan yazıda öyle bir kısım var ki...

Türkiye'nin birliği ve bağımsızlığı için canını veren kahraman askerlerden 'safsata' olarak bahsedilen yazıda; "Ölen çocuklar onların çocuğu değil. İktidarlarının sermayesi, kendi canları değil. Şehitlik safsatasıyla bu ülkenin çocuklarını sizin vahşi tuzaklarınıza, insanlık dışı savaşınıza kurban vermekten zerre kadar acı duymuyorlar" şeklinde skandal bir söyleme imza atıldı.

İŞTE O SKANDAL YAZIDAKİ İLGİLİ BÖLÜM



TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ YAĞIYOR

Bu skandal yazıyı paylaşarak, yazıdaki görüşlere katıldığını açıkça belli eden Şirin Payzın'a takipçilerinden tepki yağıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23