• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sivasspor'un gol sevinci ortalığı karıştırdı

Yeniakit Publisher
2020-02-21 23:42:00 -
Sivasspor'un gol sevinci ortalığı karıştırdı

Demir Grup Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş'ın Aytemiz Alanyaspor'a attığı gol sonrasında yaptığı gol sevinci gündeme oturdu.

Süper Lig'de 23. haftanın açılışında Sivasspor'un evinde Alanyaspor ile karşılaştığı maçta Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol sonrasında yaptığı gol sevinci gündeme oturdu.

Galatasaray ile de adı anılan 25 yaşındaki oyuncu, penaltıdan attığı golün ardından Erol Bulut'un önünde gol sevincini yaşadı ve bu sevinç, Erol Bulut'un Galatasaray'a attıkları gol sonrasında yaptığı sevince benzetilerek sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı. Alanyaspor kulübesinde bulunanlar da Mert Hakan'ın sevincinin üzerine tepki gösterdi.

Mert Hakan, gol sevinci için Erol Bulut'un yanına giderek, yanlış anlaşılma olduğunu belirten hareketler yaptı, Erol Bulut ise Mert Hakan'a hararetli şekilde bir şeyler söyledi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasanali köse

Satilmislar eziktir bunlarda ezik iste gidin siz onlarin altina yatin ezilmis degilsiniz bir insanda karekter yoksa ona insan denirmi bir düsünelim ezik sivasli hakan

Kanuni

Sivas yine penaltı kazanamadı yani !..... Çok ta beceriksizler yahu .... 23 haftada bir penaltı kazanamamışlar. Hakemler çok dikkatli maaşeallah..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23