• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal sözlerine gelen tepkiler sonrası Muslera özür diledi

Yeniakit Publisher
2020-03-24 17:13:00 - 2020-03-24 18:25:09
Skandal sözlerine gelen tepkiler sonrası Muslera özür diledi

Türkiye'nin koronavirüse karşı aldığı önlemleri görmezden gelerek yaşananlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tutan Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, skandal sözlerine gelen tepkiler sonrası çark edip özür diledi. Instagram hesabından bir açıklama daha yapan Muslera, yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tepki çeken bir açıklama yaptı. Muslera, skandal çıkışında "Başkan dini Koronovirüs'ün önüne geçirdi ve işler zorlaştı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Uruguay Milli takım kalecisi Muslera, daha teknik direktör Fatih Terim'in koronovirüs testinin pozitif çıktığını öğrenmeden Sport 890'a verdiği röportajda, Covid-19 analizini beklediğini söyledi.

Muslera röportajında, "Bugün kötü haberlerimiz vardı, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak pozitif çıktı ve bizim için yaptıkları sonuçları bekliyoruz. İki hafta önce son temasımız oldu. Ancak bir toplantı yaptık ve spor direktörü ve çeviri ekibi hep birlikte çalıştık. Ardından ailemizin yanına yollandık ve hepsi travmatik hale geldi" dedi.

Erdoğan'a yönelik skandal sözler sarfetti

Muslera, virüs ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı akılamaz şekilde ilişkilendirerek, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve bugünlerde 300 ila 350 enfeksiyon var. Başkan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı" dedi.

Özür diledi

Fernanda Muslera tepki çeken açıklamaları sonrası Instagram hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi. Yanlış anlaşıldığını ifade eden Muslera, "Herkese Merhaba... Dünya olarak Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde,Sosyal medya da gördüğüm kadarıyla yaptığım bir ropörtajda kullandığım sözlerim tamamen yanlış anlaşılmış,Dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz... Dünya olarak Korku ve Şüphe dolu bir dönemden geçiyoruz. 9 yıldır Türkiye'de yaşıyorum ve hayatımı bu güzel ülkede kazanıyorum ve burayı hep 2. Ülkem gibi görüyorum.Cumhurbaşkanı Sn.Erdoğan'ın,Hükümetin,Sağlık bakanının ve bütün Sağlık personelinin özverili çalışmasını her geçen gün ekranlardan ve Sosyal medyadan takip ediyoruz. Sağlık konusu spordan,futboldan ve herşeyden daha önemli ve değerlidir.Bütün kalbim ve dualarım Sizlerle... Sabırlı olalım ve Evde kalalım...Sizleri çok seviyorum" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Avini

Türkiye de kalecimi yok yollayın gitsin ülkesine

Mehmet Gökdemir

Vay alçak pislik vay vay nankör köpek vay
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23