• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokakta maske takmak zorunlu mu, cezası nedir? Maske takma zorunluluğu olan iller hangileri?

Yeniakit Publisher
2020-06-04 15:51:00 -
Sokakta maske takmak zorunlu mu, cezası nedir? Maske takma zorunluluğu olan iller hangileri?

Maske takma zorunluluğu yeni tip koronavirüs salgını sonrası hayatımıza yeni giren uygulamalardan biri oldu. Virüs bulaşma riskini en aza indirmek için birçok ilde maske takma zorunluluğu bulunuyor. Maske takma zorunluluğu olan iller hangisi? Sokakta maske takmak zorunlu mu, cezası nedir? Kurallar uyulmadığı taktirde para cezası gibi işlemler uygulanıyor. Detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

 Maske takma zorunluluğu olan iller hangisi? Çin’de başlayarak tüm dünyaya yayılan yeni tip (covid-19) salgını sonrası Türkiye salgını en aza indirmek için tedbirler alınmaya devam ediliyor. Kars ve Kütahya’da dahil toplamda 38 şehirde maske takma zorunluluğu bulunuyor. Peki, Maske takma zorunluluğu olan iller hangisi? Sokakta maske takmak zorunlu mu, cezası nedir? 1 Haziran normalleşme planı sonrası salgına karşı tedbirler alınmaya devam ediliyor. Haberimizin içerisinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Maske takma zorunluluğu olan iller hangisi?

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Kütahya, Kars, Elazığ, Erzurum, Iğdır, Şanlıurfa, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bartın, Denizli, Düzce, Kastamonu, Muğla, Uşak, Rize, Karabük, Kayseri, Sakarya, Siirt, Tunceli, Kırıkkale, Kırklareli, Isparta, Burdur, Konya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Gümüşhane, Bolu, Kocaeli, İzmir, Mardin, Amasya, Malatya, Zonguldak ve Bursa'da maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23