• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şoke eden gelişme! Kuruluş Osman ekibi trafik kazası geçirdi

Yeniakit Publisher
2020-03-23 19:30:00 - 2020-03-23 21:39:49
Şoke eden gelişme! Kuruluş Osman ekibi trafik kazası geçirdi

Reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinden hayranlarını korkutan bir açıklama geldi. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ekibin trafik kazası geçirdiği belirtildi.

ATV ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman dizisinin ekibinden korkutan bir haber geldi. Dizi setinde çalışan ekibin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaza geçirdiği öğrenildi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı diziler bir bir setlerini iptal etmeye başladı. Son olarak bunlara Kuruluş Osman ekibi de dahil oldu. Dizi ekibi son çekim sonrası paydos yapıp dağılırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik kazası geçirdi.

Sağlık durumları nasıl?

Ekip, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kazada bazı çalışanların şok olduğu öğrenildi. Olay sonrası bir bilgilendirme metni yayınlandı. O bilgilendirmede şu ifadeler yer aldı:

Kuruluş Osman ekibinden sağlık çalışanlarına destek

Öte yandan ekip, geçen günlerde canla başla koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarına dualarını kısa bir şekilde videoya çevirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni bölümde neler olacak?

Osman Bey Balgay'ı tuzağa düşürmek için Yannis'le anlaşır. Ancak Yannis ihanet eder. Bu sırada abisi Gündüz'ün Balgay'ın elinde olduğunu öğrenen Osman Bey, Balgay'ın otağını basar. Adamlarını öldürdüğü sırada amcası Dündar Bey, gelir. Ancak Dündar alpleriyle beraber Osman Bey'e saldırır. Bu sırada Batur kaçar. Ancak Batur, Alişar Bbey'in eline düşer. Alişar Bey Batur'u öldürür. Batur'un ölmüş halde Kayı obasına girer. Herkes Osman'ın öldürdüğünü düşünür. Osman Bey ise Bbalgay'ı tuzağına düşürür.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Kesin moğolların tuzağıdır.

Payitaht Abdültayıp

Kesin göz değmiştir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23