• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son durumunu nasıl? Fatih Terim'in kızından açıklama geldi

Yeniakit Publisher
2020-03-25 12:25:00 -
Son durumunu nasıl? Fatih Terim'in kızından açıklama geldi

Koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim son durum hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, tecrübeli teknik adamdan yeni bir haber olmadığını, durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in son durumu hakkında kızı Buse Terim Bahçekapılı bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan son gelişmeleri paylaşan Buse Terim Bahçekapılı, "Bugün yeni bir haber yok, dün ile aynı. Babam iyi. Daha iyi olacak, biliyorum. Bugün bizler aile fertleri olarak pek iyi değiliz ama iyi olacağız. Bu hastalık şu anda hepimize olabilir, hepimizde olabilir ve farkında bile olmayabiliriz. Bu yüzden uyarıları dinleyin, kalabiliyorsanız evde kalmaya devam edin. Hepinizin iyi dileklerini okuyorum ve hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Musa karaman

Tatlıses de imparatordu. Şimdi kedi. Terim de büyük konuşuyor. Ama karısı virüsün ortasında. Ligler ertelensin benimde çocuklarıma bulaşır deyip kükremişti. Ne oldu imparator. Eşin abd de ne işi var.

BALABAN

Fatih terim, şerefli insan olsa bir an önce ölür ve bizler de kurtuluruz. Milli Takım hocalığından ayrıldığı halde çalışmadığı dönemlere ait 15 TRİLYON parayı mahkeme yoluyla aldı mı?? ALDI... Fatih terim  arsızdır, ahlaksızdır, bu milletin düşmanı haydudun önde gidenidir.. FATİH TERİM LÜTFEN DÜŞ YAKAMIZDAN ARTIK 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23