• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sorumsuzca davranan sözde ünlüler için flaş çağrı: Derhal müdahale edin

Yeniakit Publisher
2020-03-15 17:21:00 -
Sorumsuzca davranan sözde ünlüler için flaş çağrı: Derhal müdahale edin

Türkiye'de koronavirüs teşhisi konan kişi sayısı 6'ya yükseldi. Umreden gelen vatandaşlarımız için önlemler artırılırken bazı sözde ünlüler sorumsuzca davranmaya devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan Yusuf Kaplan, yetkililere flaş bir çağrıda bulundu.

Sağlık Bakanlığı, 14 Gün Kuralı adı altında 'Yurt dışından gelenler 14 günü evlerinde geçirmeli, teşhis konmasa bile kendini toplumdan soyutlamalı' diye çağrı yaptı. Buna rağmen eşi Beren Saat ile Londra'dan dönen Kenan Doğulu ayağının tozuyla MSG seçimlerine katılarak bu kuralı hiçe saydı. Şubat'ın son haftası İtalya'ya tatile giden Linet ise dönüşte önce Adana'da konser verdi, şimdi her yerde dolaşıyor. Zara, Kıbrıs'ta konser verip döndü, dört gün sonra arkadaşlarıyla buluşup yemek yedi. Şeyma Subaşı'nın gayri meşru ilişki yaşadığı Guido ise İstanbul'a gelip davetlere katıldı. Sözde ünlülerin bu umursamaz tavırları vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Yazar Yusuf Kaplan, toplumun sağlığını hiçe sayan bu isimlere, sosyal medya hesabından tepki göstererek, "Virüsün cehenneme çevirdiği Avrupa'dan gelen bu şarkıcı, manken, artiz tipleri dokunulmaz kutsal inek midir? Bunlar neden karantina altına alınmaz? Nasıl böyle sorumsuzca cirit atabilirler? Derhal müdahale edilsin" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Xyz

Bence chp bu aptallık yüzünden teşekkür ediyor. Yurt dışından geleni zorunlu karantinaya almadıkları için. Sonuçta hastalık yayılma ihtimali artıyor. Bizim yan gel yat bakanlık da hastalık çıktıktan sonra tedbir alacak zahar

nusri

Onları sevenler, konserlerine gidenler düşünsün!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23