• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü 'Erdoğan'ın selamından' bile rahatsız oldu! Nereden saldıracaklarını şaşırdılar

Yeniakit Publisher
2020-04-21 12:40:00 - 2020-04-21 13:16:25
Sözcü 'Erdoğan'ın selamından' bile rahatsız oldu! Nereden saldıracaklarını şaşırdılar

Paçavra Sözcü gazetesi Ekrem İmamoğlu’nun arkasını toplamaya devam ediyor. Yandaş gazete bugün yayınladığı haberle CHP’li belediyelerin sözde yardımlarının engellendiğini iddia ederek Cumhur’un başı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti teşkilatları aracılığıyla vatandaşlara yardım ulaştırmasını hedef aldı.

 yeniakit.com.tr 

Skandallarıyla gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun arkasını toplama görevi verilen yandaş  Sözcü gazetesi devletin vatandaşlara yardım ulaştırmasından rahatsız oldu.

Sözcü'den İmamoğlu'nu aklama çabası

İmamoğlu’nun sözcülüğünü yapan skandal gazete devletin başı olan AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  teşkilatlar aracılığıyla koronavirüs dolayısıyla evlerine kapanan vatandaşlar yardım ulaştırmasını eleştirdi.

Sözcü bugün manşetten verdiği "AKP kapı kapı dolaşıp yardım dağıtıyor" başlıklı haberinde başta CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu diğer CHP’li belediyelerin Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı gibi devletin işleyen kurumlarını yok  sayarak kendi başına yardım ve  zekat toplama girişiminin haksız yere engellendiğini iddia ederek AK Parti teşkilatlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla vatandaşlara yardım ulaştırmasını hedef aldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Erdoğan'ın 'selamı'ndan rahatsız oldular!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara selam göndermesini de hazmedmeyen Sözcü, skandal haberinde ekiplerin kolilerin 'Erdoğan'ın selamıyla' verdiğine dikkat çekti.

Belediyelerin yardım toplaması ile devleti vatandaşın yardımına koşmasını kıyaslayan yandaş paçavra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘sözcü’lüğünü yaptığını bir kez daha gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yiğit

Bo...unda boğulursun inşallah paçavra sözcü ve yandaşı PORTAKAL.

Ziya

Oğlum cumhuriyet pacavrasi gazete mızrak çuvala sığmıyor ne yaparsan yaptı sizlere bulaştı bikere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23