• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sular durulmuyor! ABD'den flaş çıkış: Savaşı kazanmak için gizliyorlar

Yeniakit Publisher
2020-04-21 15:49:00 -
Sular durulmuyor! ABD'den flaş çıkış: Savaşı kazanmak için gizliyorlar

Dünyayı esir alan koronavirüs salgınıyla ilgili ABD ve Çin arasında söz dalaşı sürüyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın Ticaret Danışmanı Peter Navarro, Pekin yönetimine göndermede bulunarak, "Çin koronavirüs verilerini ticari savaşı kazanmak amacıyla bir aşı üretmeye çalıştığı için gizliyor" dedi.

ABD'de koronavirüs nedeniyle ölü sayısının her geçen gün artması Çin'e karşı büyük bir nefretin ortaya çıkmasına neden olurken, Washington ile Pekin arasında söz dalaşı sürüyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray Ticaret Danışmanı Navarro Çin’in aşı konusundaki ticari savaşı kazanmak için gerçek koronavirüs verilerini saklıyor olabileceğini iddia etti.

"Ticaret savaşını kazanmak için gizliyorlar"

ABD medyasına konuşan Beyaz Saray Ticaret Danışmanı Peter Navarro Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Çin'in koronavirüs verilerini ticari yarışı kazanmak amacıyla bir aşı üretmeye çalıştığı için gizliyor olabileceğini iddia etti.

Resmi istatistiklere göre koronavirüs salgınından en kötü etkilenen ülke olan ABD, Çin'i salgın hakkındaki verileri paylaşmaya çağırıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aydın

Biri domuz yiyor diğeri köpek yiyor. Bilemedim.

Cinlifehmi

Cinliler dunyayi bitiriyo ,,bunlari uljeye sokmamak lazim bunlara dava acmak lazim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23