• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süleyman Soylu'dan darbe açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-05-23 10:57:00 -
Süleyman Soylu'dan darbe açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemde konuşulan darbe iddialarına ilişkin bir daha bu ülkede kimsenin kolay kolay kimsenin darbeye cesaret edebileceğini düşünmüyorum diyerek "Bunu bir kez daha söyleyeyim. Darbe yapmaya cesaret edenler 15 Temmuz'u mumlar ararlar." uyarısında bulundu.

Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri programında Serdar Tuncer'e konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

"15 Temmuz'u mumlar ararlar"

Bakan Soylu, açıklamasında şunları kaydetti:

Bu ülkede bir daha kolay kolay kimsenin darbeye cesaret edebileceğine inanmıyorum. Bunu bir kez daha söyleyeyim. Darbe yapmaya cesaret edenler 15 Temmuz'u mumlar ararlar. Böyle bir kabiliyetim olsa resmederdim.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Xxxx

Salih yazmış olan fetocu İtalya'da yemek bulamıyorlar, yemek alabilmek için altın bileziklerini veriyorlarmış kuyruktalar gazetetvlerde görmedinmi, git defol İtalya'ya abd.zengin ünlü futbolcu şarkıcı zengin ünlüleri alıyor tedaviye senin gibi yemek parası yetmediği için hastahane önünde ölmüş yan şekilde yatıyor ABD Hastanesi'nin önünde parası az olanı söz sahibi yapmıyor abd öldürüyor.

İMAM

Allah korusun ama darbe ihtimali hiçbir zaman tümüyle yok olmaz. Sadece fırsat kollar. Fırsatı bulduğunda da olur. Tek önlemi; Güçlü olup darbe zihniyetine kafasını kaldırtmamaktır. Bir de: Darbe girişimi olursa sokaktaki tanklardan ve havadaki uçaklardan çok onları komuta merkezleri derhal kontrol altına alınmalıdır. komuta merkezleri veya darbenin yönetildiği birimler her ne ise oralar derhal ve acımadan alınmalıdır. Buna hazır olunma gerekir. Değilse halk ölüyor diye darbeci geri çekilmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23