• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi Arabistan'dan skandal Türkiye açıklaması

Yeniakit Publisher
2019-09-11 20:36:00 -
Suudi Arabistan'dan skandal Türkiye açıklaması

Kıbrıs Rum Kesimi'nde temaslarda bulunan Suudi Dışişleri Bakanı İbrahim bin Abdülaziz, “Türkiye’ye karşı GKRY’nin yanındayız” mesajı verdi. Abdülaziz, yaptığı açıklamada “Bizi bir araya getiren her şeyden faydalanma konusunda hemfikir kaldık” dedi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı İbrahim bin Abdülaziz, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) ziyarette bulunarak “Türkiye’ye karşı GKRY’nin yanında olduklarının” mesajını verdi.

GKRY basınından Philenews’te yer alan habere göre, İbrahim bin Abdülaziz, GKRY’li mevkidaşı Nikos Hristodulidis ile bir araya gelerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Suudi bakandan Rumlara destek

Kıbrıs ve Arap dünyasının ekonomik meseleler ve coğrafi konumları dolayısıyla ortak bir tarihe sahip olduklarını söyleyen Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı İbrahim bin Abdülaziz,Bizi bir araya getiren her şeyden faydalanma konusunda hemfikiriz.” diye konuştu.

Suudi Arabistan gibi ülkelerin desteği arkamızda

GKRY’li mevkidaşı Nikos Hristodulidis ise “Suudi Arabistan’ın, GKRY’nin amaçlarının tam destekçisi olduğunu” söyleyerek, şunları kaydetti:

Ekonomik Münhasır Bölge’de yaşanan son gelişmeler ve Türkiye’nin faaliyetleri ışığında, Suudi Arabistan gibi ülkelerin desteği bizim arkamızdadır.”

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı İbrahim bin Abdülaziz’in GKRY ziyaretini “son derece önemli” olarak nitelendiren Hristodulidis, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi konusunda kapsamlı bir çalışma içerisinde olduklarını bildirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kazım çobandereli

müslümanların acı hali! değil birlik olmak düşmanlık bile yapıyorlar.

Malatyalı

Pislikler sizin gibi amerika ayaklari open adamlar bizi desteklerlerse kendimizde supe ederiz bizi alah sudi muslumanlari destekliyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23