• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tepki çeken görüntüler! Ürettikleri maskeler koronavirüsten daha beter

Yeniakit Publisher
2020-03-26 21:26:00 -

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakaları sonrası maske ve tıbbi malzeme ihtiyacı artış gösterdi. Hindistan'da maske üretimi yapan bir fabrikada ortaya çıkan görüntüler herkesi şoke etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle üretime hız verilen Hindistan'da, işçilerin hijyene aykırı ortamda çalışmaları kameralara yansıdı

İlk kez Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs 2019 yılının Aralık ayında baş gösterdi. Hayvan pazarından çıktığı düşünülen koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Her geçen gün ölüm ve vaka sayının arttığı salgından korunmak için vatandaşlar bir dizi önlemler alıyor.

Hijyen ürünlerine talep arttı

Koronavirüs salgınının ciddi boyuta ulaşmasının ardında birçok ülkede maske dezenfekten ve bazı gıda ürünlerine olan talep arttı. Tuvalet kağıdının tükenmesinin ardından Avustralya'da bir gazete fazladan sayfa basmıştı.

Tıbbi ürün bulmak zorlaşıyor

Gün geçtikçe tıbbi ürün bulunması da zorlaşmaya başladı. Ardından Hindistan ve daha birçok ülke maske üretimini hızlandırmaya başladı. Koronavirüs için üretilen maskelerin Hindistan'da yapılış anları kameraya yansıdı. İşçilerin hijyenik olmayan bir fabrikada çalışması ve maskelerin yerlerde olması sosyal medya oldukça tepki çekti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kemal

Hijyen ve hindistan.Tek ortak noktaları "h"harfi ile başlamaları. 

Ulvi

Bu videoda Maske peşinde koşup,uğruna bir kamyon para harcamayı göze alanlara gelsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23