• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan kritik uyarı: Tetiğe tekrar bastılar

Yeniakit Publisher
2020-05-16 00:36:00 -
Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan kritik uyarı: Tetiğe tekrar bastılar

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, terör örgütü YPG/PKK'nın uzantıları Suriye Kürt Ulusal Konseyi ile Kürt Demokratlar Hareketi arasında yapılan görüşmelere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, dünyadaki son gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abdullah Ağar, yanıbaşımızda yapılan teröristlerin uzantıları olan Suriye Kürt Ulusal Konseyi ile Kürt Demokratlar Hareketi arasındaki görüşmelerin Türkiye için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Ağar yaptığı açıklamada, "ENSK-TEVDEM, yani Suriye Ulusal Kürt Muhalefeti ile YPG/PKK’nın Suriye’deki siyasi uzantısı arasındaki görüşmeler. Türkiye’de alevlenen açılım tartışmaları. Ve salgının Türkiye’de ürettiği hassasiyetler. Birileri tekrar tetiğe basmış gözüküyor. Salgın dünyasına hoş geldiniz" dedi.

Türkiye'nin dikkatli olması gerektiğini söyleyen Ağar, "ENSK-TEVDEM arasında yapılan görüşmeler ve oradan çıkacak kararlar takip edilmeli. Suriye ve Irak arasındaki görüşmelerin hangi seviyede olduğuna dikkat etmek lazım. Bu parçaları bir araya toplayıp Türkiye'de atılan çözüm süreci söylemlerini birleştirip olaylar yorumlanmalı, dikkat etmek gerekiyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alperen

Reuters duyurmuş İMF den para almıyoruz ama dost İngiltere merkez bankası ile Türkiye merkez bankası görüşmeler yapıyormuş..İngiltere merkez bankasının döviz ihtiyacını karşılamak için..Anlaşmayada çok yakınmışız..Hani adamların tıbbi ihtiyaç malzemelerini karşılamıştık ya..Bakmışlar bunlar çok zengin borç alalım demişler..Yanlışmı yazdım biraz kafam karıştı herhalde..

putsavar

daha kolayı var cehape hdp iyi partiye kaydı olan herkesi acilen kodese tıkalım.5 yıl içinde 100 yıl ileri gideriz.biz bize yeteriz türkiyem
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23