• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörist İsrail’in “Cuma Zulmü”ne isyan: Ne yaparsanız yapın Müslümanları yıldıramazsınız!

Yeniakit Publisher
2019-05-19 11:45:00 -
Terörist İsrail’in "Cuma Zulmü"ne isyan: Ne yaparsanız yapın Müslümanları yıldıramazsınız!

Kudüs’ten bildiren Gazeteci-Yazar Bülent Çolakoğlu, Müslümanların terör devleti İsrail tarafından büyük işkencelere muhatap kaldığını söyledi.

 Yeniakit.com.tr  Hasan Üstün 

Kudüs’ten bildiren Gazeteci-Yazar Bülent Çolakoğlu, Müslümanların terör devleti İsrail tarafından ne büyük işkencelere muhatap kılındığını anlattı:  “Diğer günlerde sadece izin belgesine sahip olanların girebildiği Kudüs, Cuma günlerinde İsrail askerlerinin keyfi uygulamaları maruz kalıyor. Kısıtlı giriş izni alan Filistinliler, Cuma namazını kılabilmek için sabahtan akşama kadar eziyet çekiyor. Adım başı eziyet araması yapılıyor, kara liste bahanesiyle Cuma namazının kılınması engelleniyor, Cuma namazı kılabilenlerin üzerlerine hortumlarla su sıkılıyor.”  diyen Çolakoğlu, “Müslümanları yıldırmak için her şeyi yapıyorlar ama Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı kılmak için yollara düşen Müslümanları yıldırmaları Allah’ın izniyle mümkün değil.” dedi.

Terör devleti İsrail’in “Kudüs Zulmü” bitmiyor. Terörist İsrail’in sözde askerleri özellikle Cuma Namazı’nı hedef alıyor. Diğer günlerde sadece izin belgesine sahip olanların girebildiği Kudüs’te, Cuma günleri tam bir “yıldırma” politikası uygulanıyor.

Kudüs’e giden gazeteci Yazar Bülent Çolakoğlu, izlenimlerini aktardı:

“Batı Şeria’daki Filistinliler her cuma günü namazlarını Mescid’i Aksa’da kılmak için yollara düşüyor. Saatler süren yolculuğun ardından Ramallah ile Kudüs arasındaki Kalendiya kontrol noktasından gelen Filistinliler izin belgeleri ile kısıtlıda olsa girmeye çalışıyorlar” diyen Çolakoğlu şöyle devam etti:. “Kudüs’e giriş kapılarından Kalendiya kontrol noktasında ise İsrailli askerlerin eziyet başlıyor. Çeşitli şehirlerinden Ramallah şehrine gelen Filistinliler Kalendiya kontrol noktasında,  önce X-Ray cihazından daha sonra pasaport kontrol kabinlerinde giriş izni alabilmeleri için saatlerce İsrailli polislerin keyfi eziyetlerine muhatap kalıyorlar.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kara Devlet’in kara listesi

“Cuma günleri Kudüs'e girişlerine izin verilen kişilerin 40 yaş üstü,  tüccar ya da özel izni olmaları gerekiyor. Herhangi bir siyasi olaya adı karıştığı iddia edilenler veya İsrail askerlerince kara listeye alınanların geçişlerine izin verilmiyor.” diyen Milat yazarı Çolakoğlu şöyle devam etti;

“İsrail askerleri kontrol noktalarında eziyet çektirmek için Filistinlileri bekletiyorlar. Kontrollerin ardından Kudüs tarafına geçen Filistinlileri adım başı oluşturulan kontrol noktalarında tekrar tekrar keyfi uygulamalarla arıyorlar.”

Müslümanları yıldıramazlar

Terör devleti İsrail’in zulmünden kesitler veren Bülent Çolakoğlu, Milat gazetesi  için kaleme aldığı yazısında şu mesajı verdi:

“Tüm bu eziyetlere rağmen Ramazan ayında yüz binlerce Filistinli, Cuma namazı ibadetini Mescid-i Aksa’da yerine getirmek için bu eziyetleri göze alıyor. Kadınlar aynı alanda olan Kubbet-ül Sahra ve bahçesinde, erkekler ise Mescid-i Aksa ve bahçesinde Cuma namazında buluşuyor.

İsrail askerleri Mescid-i Aksa ve bahçesi namaz kılan Müslümanların, zaman zaman görevliler tarafından üzerlerine hortumlarla su sıkılıyor. Cuma namazlarını kılan Filistinliler, geldiklerinde çektikleri eziyetin aynısını tekrar çekerek evlerine ulaşabiliyor.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23