• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristbaşı Netanyahu'dan gerilimi tırmandıracak açıklama: Gizli yerleri keşfettik

Yeniakit Publisher
2019-09-09 23:08:00 -
Teröristbaşı Netanyahu'dan gerilimi tırmandıracak açıklama: Gizli yerleri keşfettik

Terör devleti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ulusa sesleniş programında, İran’ın nükleer programı ile ilgili gizli bölgelerinin İsrail tarafından keşfedildiğini açıkladı.

Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’ın Abadeh’te bulunan tesiste nükleer silahlar geliştirildiğini ve İsrail’in tesisin varlığını keşfettikten sonra İran’ın tesisi imha etmeye karar verdiğini ileri sürdü.

Ulusa sesleniş programında tesisin uydu görüntülerini paylaşan teröristbaşı Netanyahu, İsrail istihbaratı tarafından keşfedilen on binlerce sayfalık nükleer arşivin de ellerinde bulunduğunu söyledi. Netanyahu aynı zamanda, geçen sene İran’ın gizli nükleer programı için malzeme ve ekipman depoladığı Turquzabad’daki nükleer deposunun da yine İsrail tarafından açığa çıkarıldığını belirtti.

Netanyahu, uluslararası toplumu İran konusunda uyarırken, İran üzerinde daha fazla baskı oluşturmak için ABD saflarına katılma çağrısı yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eyman

Korkunun ecele faydası yoktur küçük şeytan israil. Sen gizli değil; açık açık nükleer silah geliştiriyorsun, hatta binlerce aileyi çocukları katlettin ey adi alçak! Şimdi kalkıp cahilane, şımarıkça gizli silahlar peşine düşmen kadar samimiyetsiz ve o kadar da alçak davranış ancak sana yakışır.

se...sizler

atom bombasi kendilerinde yokmu ? atom bombasi kötü birseyse kendilerinde neden var ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23