• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir sen eksiktin! Teröristbaşı Öcalan’dan Hükümet'e ‘Suriye’ teklifi: Bana da rol verin

Yeniakit Publisher
2020-03-05 10:43:00 - 2020-03-05 11:09:32
Bir sen eksiktin! Teröristbaşı Öcalan’dan Hükümet'e ‘Suriye’ teklifi: Bana da rol verin

Uzun süre sonra ailesiyle görüşme izni verilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'de yaşanan gelişmelerle ilgili devreye girmek istediği belirtildi. Teröristbaşı ile görüşen “Asrın Hukuk Bürosu”, Öcalan'ın 'Türkiye ve Ortadoğu’daki siyasi krize çözüm gücünü' vurguladığını belirtti.

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan’ı temsil eden “Asrın Hukuk Bürosu”, teröristbaşı ile en son yapılan görüşme sonrası tuhaf açıklamalarda bulundu.

İmralı’da çıkan yangının ardından Öcalan’ın ailesiyle görüştürüldüğü, durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada, “Kardeşi Sayın Mehmet Öcalan ile yaptığı bu görüşmede Türkiye ve Ortadoğu’daki siyasi krize çözüm gücünü bir kez daha vurgulamıştır” denildi.

Görüşme izninin İmralı’da yaşanan yangının ardından verildiği öne sürülen açıklamada, “Müvekkillerimizin genel olarak iyi göründüklerini ve yangından etkilenmediklerini gözlemlemiş bulunmaktadırlar” ifadelerine yer verildi.

Krize çözüm bulurmuş!

Açıklama şöyle devam etti: “Kardeşi Sayın Mehmet Öcalan ile yaptığı bu görüşmede Türkiye ve Ortadoğu’daki siyasi krize çözüm gücünü bir kez daha vurgulamıştır. 2019 yılında yapmış olduğu görüşmelerde ortaya koyduğu duruşu daha güçlü bir şekilde devam ettirdiğini belirtmiştir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tata Tonga

Eli kanlı terör örgütü pkk lideri yine mi akil (?) adam oldu?

Abdullah Haşimi

Bu zındık ve tayfasını halen haber yapıyorsunuz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23