• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristi Meclis'te ağırlayan CHP’li Ağbaba’ya en sert tepki: Sen ne utanmaz bir adamsın Veli Bey!

Yeniakit Publisher
2019-11-07 20:24:00 -
Teröristi Meclis'te ağırlayan CHP’li Ağbaba’ya en sert tepki: Sen ne utanmaz bir adamsın Veli Bey!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, öldürülen teröristle basın toplantısı görüntüleri ortaya çıkan CHP Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba’yı eleştirerek, “Sen ne utanmaz bir adamsın Veli Bey” dedi.

 Sezai Erhan  yeniakit.com.tr 

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, "Cumhurbaşkanına hakaret" iddiasıyla yargılandığı davada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarının şikayetten vazgeçildiğini bildirmesinin ardından suçun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti. Akbaba’ya destek için Ankara Adliyesine CHP Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın gitmesine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

O şehit annesi senin yüzüne tükürmeli

Karaca, “Şehit annesini yanına almış show yapıyor. Ne utanmaz bir adamsın askerimize kurşun atan terörist ile mecliste basın toplantısı yapan Veli. Biz seni de tanıyoruz senin ipini tutan Ağababalarını da. O şehit annesi senin yüzüne tükürür” ifadelerini kullandı. Ağbaba ise, Karaca’nın bu paylaşımına tepki göstererek, “Bizde seni iyi tanırız, senin ne noktan, ne çizgin ne satırın var” şeklinde yanıt verdi.

Mezhepçilik dışında sermayesi yoktur

Korkmaz Karaca, “Mezhepçilik dışında sermayesi olmayan, “Malatyalı esnafların gayet iyi tanıdığı” ne iş yaptığını bildiği Teröristler ile Mecliste toplantı düzenleyen Veli efendi. Ne sen ne de senin Ağababalarının tehtitleri bana sökmez. Senin efendilerin beni yıldıramamış. Hadi ordan” ifadelerini kullandı.

Öldürülen teröristi TBMM’de ağırlamış

Muğla'da terör yandaşlarıyla tanıştıktan sonra soluğu terör örgütü PKK'nın kampında alan Ceren Güneş kod adlı Özge Aydın, Suriye'de YPG saflarında Türk askerine mermi sıkarken öldürüldü. YPG'li Özge Aydın'ın, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından Meclis'te ağırlandığı ve konuşma yaptığı görüntüler dün medyada uzun süre gündem olmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ovalı

Ulan alçak aymaz Veli televizyon değil evden dışarı çıkmamalı sin .ama

Libero

Her şey ortada kıvıracak taraf kalmadı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23