• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörün cesaret hapı CHP

Yeniakit Publisher
2019-11-08 09:35:00 - 2019-11-12 17:09:44
Terörün cesaret hapı CHP

Seçimlerde PKK’nın siyasi kolu HDP ile iş tutan, YPG/PKK’lı teröristleri Meclis’te ağırlayan, DHKP-C’li militanları ‘mağdur’ gibi gösterip sahiplenen, bunlar da yetmezmiş gibi askerimize kurşun sıkan PKK’lıların cenaze törenlerine katılıp gözyaşı döken CHP’liler, eli kanlı teröristlere cesaret veriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde Türkiye’nin en ciddi güvenlik sorunlarından biri haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin terör örgütleriyle kurduğu ilişki, kanlı eylemlerle kendisini göstermeye devam ediyor. Terörizmin cesaret hapı olmakla eleştirilen CHP’de Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın TBMM’de ağırlayarak mağdur kisvesine büründürdüğü PKK’lı Özge Aydın’ın Rasulayn’da askerlerimize kurşun sıkarken öldürülmesi, partinin terör yandaşlığının son halkasını oluşturdu. CHP’liler; yakın dönemde genel başkanından parti kurmaylarına, milletvekillerinden belediye başkanlarına birçok unsuruyla sahip çıktığı teröristler hep kanlı saldırılarla gündeme geldi.

Veli’nin ‘Ağ’ında saklandı

TBMM’de “tıp öğrencisi” kılıfıyla 2012 yılında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir tarafından ağırlanan Ceren Güneş kod adlı PKK’lı Özge Aydın, Suriye kuzeyinde Mehmetçiğe saldırdı. 28 yaşındaki terörist Özge Aydın, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Rasulayn çevresinde, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına bombalı pusu kurup patlayıcıyı ateşlemek isterken etkisiz hale getirildi. 3 Aralık 2012’de Milletin Meclisi’ne kadar sokulan Özge Aydın, CHP’li Ağbaba ve Demir’le birlikte basın açıklaması yaparak mağdur rolüne bürünmüştü.

Basın toplantısında CHP’li Ağbaba, “Arkadaşlar bu tıp öğrencilerinin kullandıkları en önemli aletlerden biri” diyerek stetoskopu Özge Aydın’ın koluna ‘kelepçe’ biçiminde takmış ve Aydın da bu aletle bağlanan ellerini havaya kaldırarak poz verdi. Aydın, 3 Temmuz 2015’te ise yine TBMM’de CHP milletvekili Necati Yılmaz’ın misafiri olarak ağırlandı. TBMM’den sonra PKK’ya giderek askerimize saldıran Aydın artık ölü.

Tanal’ın soktuğu hainler

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın davetlisi olarak Mayıs 2019’da TBMM’ye gelen DHKP-C’li Mulla Zincir ve Eylem Yücel isimli teröristler, güvenlik araması sonucunda yakayı ele verdi. Üzerinden el yapımı kesici aletler çıkan teröristler, bir polisimizi yaraladıktan sonra derdest edilerek gözaltına alındı.

Bu da Kemal’in cici teröristi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “parasız eğitim pankartı açtı” diyerek sahip çıktığı ve cezaevinden çıkarılmasına önayak olduğu DHKP-C’li Berna Yılmaz, 2016’da Çevik Kuvvet otobüsündeki polislere saldırdı, ölü ele geçirildi. Kılıçdaroğlu’nun savunduğu Berna Yılmaz, savcı Mehmet Selim Kiraz’ı makamında şehit eden DHKP-C’li Şafak Yayla ile birlikte aynı eylemlerde boy gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Siha Sezgin’in azılı bombacısı

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun hazırladığı İnsan Hakları Raporu’nda “polis tarafından mağdur edilen öğrenci” denilen Elif Sultan Kalsen, serbest bırakıldığı İstanbul sokaklarını kana buladı. DHKP-C’li Kalsen, 2012’de Sultangazi’de bombalı saldırı düzenleyerek 1 polisimizi şehit etti. Tanrıkulu’nun “mağdur öğrenci”si Kalsen, 2015 yılında İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğü binasına saldırarak polislerimize mermi yağdırdığı esnada öldürüldü.

Teröriste gözyaşı

CHP’nin lüks rezidanslarda keyif çatan “burjuva solcu”su İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, terörist cenazesine katıldı. İlgezdi, 2015 senesinde Aynel Arab’ta terör saflarında öldürülen PKK/YPG’li terörist Aziz Güler’in Gazi Mahallesi’ndeki cenaze törenine katılarak gözyaşı döktü. Terörist Güler’in cenazesinde CHP’li vekil Sezgin Tanrıkulu da hazır bulundu.

Bakan saldırganına tahliye

Millet yerine terörizmin vekilliğini yapan CHP’lilerden Muğla Vekili Ali Tolga Çandar ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı yürüttüğü dönemde Mustafa Akaydın, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk’e suikast hazırlığındayken yakalanan DHKP-C’li Mehmet Ali Uğurlu’nun tahliye edilmesi için 2011 yılında düzenlenen imza kampanyasına açık destek verdi.

 

FARUK ARSLAN
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

meclise dhkpc gibi soysuzları sokanlar hala görevde ve partide. sonra chpnin pkkdan farkı ne deyin kızıyorlar. devlet bu şer çephelerini hemen kapatmalı hemde hemen.

Osman

Terörün odağı olmakla neden bu gereksiz parti kapatılmaz ki? Gazete küpürleri ile irtica odağı olmakla suçlanıp parti kapatmaya çalışan o savcılar neredeler?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23