• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tesettür giyim modasında vazgeçilemeyen modeller

Yeniakit Publisher
2020-05-17 18:51:00 -
Tesettür giyim modasında vazgeçilemeyen modeller

Her sezon yılın modasına göre yeniden şekillenmekte olan tesettür giyim parçaları, her yaş grubu ve tarz için birbirinden özel çözümleri birlikte sunuyor.

Gerek spor gerekse de klasik parçaları ile tüm beklentileri karşılamakta olan tesettür giyim modası, daima şık ve estetik görünmenin en özel çözümlerini size sunuyor.

En Tarz Tesettür Dış Giyim Parçaları

Bahar aylarının en kurtartıcı parçaları arasında yer alan tesettür trençkot modelleri, birçok kadının dolabında olmazsa olmazlar arasındadır. Serin havalarda rüzgar ve yağmura karşı sizleri koruyacak olan tesettür trençkot modelleri, bir çok tarzda parça ile birlikte rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Tesettür trençkot modelleri günümüzde klasik renklerinin yanı sıra canlı renkleri ile de çok daha ilgi görmektedir. Farklı boylarda ve çizgilerde tasarlanmış olan tesettür trençkot modelleri içerisinden kendi tarzınıza ve vücut ölçünüze uygun parçaları seçebilirsiniz.

Yeni Moda Tesettür Ferace Modelleri
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tesettür feraceler her dönem kadınlar için özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Dış giyim dünyasında olmazsa olmazlardan olan tesettür ferace modelleri, gerek rahatlığı gerekse de şıklığı ile her zaman dikkat çekmektedir. Sade ve klasik tesettür ferace modellerinin yanı sıra göz alıcı tesettür ferace modelleri de dikkatleri çeken parçalar arasında yer almaktadır.

Bu sezon yarasa kol tesettür ferace modelleri de tarz sahibi kadınların çok fazla ilgisini çekmektedir. Zarif görünümü ile sizlere şık kombinler yapma fırsatı sunan yarasa kol tesettür ferace modelleri, tüm gün rahatlığın keyfini sürmenizi sağlıyor.

Tesettür Ferace Modasında Günlük Tasarımlar

Günlük hayatınızı şıklığınızdan ödün vermeden daha rahat geçirmenizi sağlayan tesettür tunik modelleri, her zaman modada öncelikli yere sahip olmuştur. Kadınlar için favori üst giyim parçalarından biri olan tesettür tunik modelleri, günlük ve spor birçok parça ile birlikte kombine edilerek kullanılabilmektedir.

Günlük kombinlerde rahatlığı ile ön plana çıkan parçalardan bir başkası da tesettür elbise modelleridir. En rahat çizgileri ile tasarımı yapılmış olan tesettür elbise modelleri, günlük hayatta kadınların işini önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır. Tesettür elbise modellerini spor tarzda parçalar ile birlikte kombine ederek hem rahat hem de iddialı kombinler ortaya çıkarmayı başarabilirsiniz.

En Şık Tesettür Abiye Modelleri

Kadın giyim sektörü her geçen gün gelişiyor. Her yaştan kadınlara hitap eden kıyafetler birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Tesettür giyimde de gidilecek yere göre seçilen kıyafetlerin uygun aksesuarlar ile kombin yapılması gerekir. Ayrıca bu kıyafetleri tamamlayan ayakkabı ve çantalar da kullanılmalıdır. Kadınlar için üretilen kıyafetlerin vücuda uygun olması lazım. Kişisel beğenilere ve zevklere uygun kıyafetler tercih edilmelidir. Bu şekilde dikkat edilerek kıyafet tercihi yapılmalıdır.

Birbirinden Şık Tesettür Abiye Modelleri

Hanımlar kıyafet tercihlerinde kişisel zevklerine ve beğenilerine uygun modelleri seçmeliler. Özellikle tesettür abiye modelleri seçilirken uygun renkli olması lazımdır. Özel günlerde ve özel davetlerde giyilen abiye kıyafetler gidilecek yere göre seçilmeli. Tesettürlü hanımlar giyecekleri kıyafeti seçerken gidecekleri davete uygun olmasına özen göstermeliler. Tesettürlü hanımlar, abiye kıyafetleri genellikle düğmeli ve fermuarlı modellerden tercih etmeliler. Abiyeler için en uygun olanları tercih edilmeli.

Abiye Kıyafetlerin Bakım Ve Temizliği Nasıl Olmalı?

Günümüzde abiye kıyafet satın alırken üzerinde yazan temizlik talimatları dikkatli bir şekilde okunmalı. Buna uygun olarak kıyafetlerin kuru temizleme yapılması önerilir. Kuru temizlemeye gönderilen abiye kıyafetler uzun süre rahatlıkla giyilebilir. Ayrıca abiyeler kumaş özelliklerine göre çamaşır makinesinde düşük devirde de yıkanabilir. Tesettür abiyeler soğuk suda elde de yıkanabilir. Bu kıyafetler ise daha sonra dikkatli bir şekilde ütülenmelidir. Abiyeler düzenli bir şekilde asılmalıdır.

Tesettür Abiye Kombini Nasıl Yapılmalı?

Tesettür abiye modelleri en uygun şekilde kombin yapılmalıdır. Kişisel zevklere ve beğenilere uygun olarak tesettür abiye modelleri uygun şekilde kombin yapılmalı. Bu abiyelerin altına topuklu ve şık bir ayakkabı tercih edilmeli. Bu kombin en uygun küçük bir çanta ile tamamlanmalı. Gidilecek yere uygun olarak giyilen abiye kıyafetlerin uygun aksesuarlar ile tamamlanması gerekir. Bu abiye kıyafetlerin ise kombine uygun bir baş örtüsü ile tamamlanabilir.

Gidilecek Yere Uygun Abiye Elbise Seçimi

Tesettürlü hanımların gidecekleri yere göre yaptıkları abiye kıyafet tercihleri çok önemlidir. Düğüne ya da nişana giderken şık bir abiye kıyafet tercih edilebilir. Resmi davetlere giderken ise daha sade ve şık kıyafetler de tercih edilebilir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23