• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

THY personeli bu defa yardım için Afrika’ya uçtu

Yeniakit Publisher
2019-11-17 10:52:00 -
THY personeli bu defa yardım için Afrika’ya uçtu

Türkiye'nin yükselen değeri THY'nin kabin memurlarınca kurulan ‘İyiliğe Uçanlar Platformu’ üyeleri, ihtiyaç sahibi çocuklara el uzatmak için Tanzanya'ya gitti.

Türk Hava Yolları (THY) kabin memurlarınca kurulan ‘İyiliğe Uçanlar Platformu’ üyeleri, Tanzanya’nın Darüsselam kentinde bulunan Aşure Vakfı Yetimhanesi ve çevre mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara el uzatmak için Afrika’ya gitti. Yardım faaliyetine katkı sunan pilot Ferihan Işık, dünyada 300’den fazla noktaya uçtuklarını ve bazı ülkelerde temiz suya ulaşımın dahi mümkün olmadığını gördüklerini belirtti. THY ailesinin bu sorunun önüne geçmek için önemli bir çalışma başlattığına dikkat çeken Işık, “Darüsselam’da olmaktan hem çok mutluyum hem de gördüklerim nedeniyle biraz buruk haldeyim” dedi.

İyiliğe Uçanlar Platformu’ Kurucusu Sinem Güldal ise insanların kalbine dokunmak ve herkese örnek olmak istediklerini söyledi. Güldal, “Darüsselamlı çocukların ayakkabı, giyecek ve kırtasiye ihtiyaçları vardı. Biz ekip olarak 16 büyük boy valizle geldik. Getirdiğimiz valizlerin içleri dolu doluydu, inanılmaz güzel hediyeler vardı. Bir başkasının eskisi burada bulunan çocuklar ve aileler için yepyeni. Biz burada muhteşem anlar yaşadık. Ayrıca bize bu fırsatı veren şirketimiz Türk Hava Yollarına sonsuz sevgi ve saygı doluyum” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf can

Ben TV de haberlerde izledim gözlerim doldu ailece bizde suze sevgi saygı duydukRabbimde o cucuklarin yüzü u nasil güldürdünuz ise sizin vede cocukkarinizin yüzünü hep guldusun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23