• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TOKİ kura çekilişleri iptal edildi mi? TOKİ kuraları nereden canlı yayınlanacak?

Yeniakit Publisher
2020-03-13 12:11:00 - 2020-03-13 12:12:04
TOKİ kura çekilişleri iptal edildi mi? TOKİ kuraları nereden canlı yayınlanacak?

Son dakika koronavirüs tedbirleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’de görülen koronavirüs vakaları sonrası virüsün bulaşmaması için büyük bir titizlikle tedbirler alınmaya devam ediliyor. Okulların tatil edilmesi ve maçların seyircisiz oynanması kararı sonrası kamu kurum ve kuruluşlarının toplantı ve etkinlikleri de geçici bir süreliğine askıya alındı. Vatandaşların 100 bin sosyal konut kuralarının da iptal edilip edilmediğini merak ediyordu. TOKİ’den son dakika gelen kura çekilişlerine ilişkin haberi de yakından takip ediliyor. TOKİ kura çekilişleri nereden yayınlanacak? İşte TOKİ kura çekilişi haberi.

Son dakika koronavirüs tedbirleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’de görülen koronavirüs vakaları sonrası virüsün bulaşmaması için büyük bir titizlikle tedbirler alınmaya devam ediliyor. Okulların tatil edilmesi ve maçların seyircisiz oynanması kararı sonrası kamu kurum ve kuruluşlarının toplantı ve etkinlikleri de geçici bir süreliğine askıya alındı. Vatandaşların 100 bin sosyal konut kuralarının da iptal edilip edilmediğini merak ediyordu. TOKİ’den son dakika gelen kura çekilişlerine ilişkin haberi de yakından takip ediliyor. 

TOKİ'den yapılan açıklamada, küresel bir salgın haline gelen koronavirüse karşı vatandaşların sağlığını korumak için devletin aldığı önlemler doğrultusunda "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamındaki kura törenlerinin iptal edildiği belirtildi. Kura takviminin değiştirilmediği aktarılan açıklamada, kuraların aynı tarihlerde noter huzurunda yapılacağı ve TOKİ sosyal medya hesaplarından (Twitter, Facebook, YouTube) canlı yayınlanacağı kaydedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23