• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Top oynarken dronea yakalanan gençler, polisleri görünce nereye kaçacağını şaşırdı

Yeniakit Publisher
2020-04-19 12:55:00 - 2020-04-19 13:04:51

İstanbul’da koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kurallara uymayanları dronela denetleyen polis ekipleri top oynayan gençlerle karşılaştı. Olay yerine ulaşan ekipleri gören gençler, nereye kaçacağını bilemedi; bazıları binaların arasına, bazıları da ormanlık alana kaçtı.

Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte polis ekipleri kısıtlamaya uymayanları havadan drone ile takip etti.

Ekiplerden havadan sıkı takip

Bir grup gencin sokakta top oynadığının drone ile belirlenmesinin ardından polis araçları hemen sokağa gitti. Kısıtlama kurallarına uymayan gençler karşılarında polisleri görünce kaçmaya çalışırken, gençlerin yaşadığı panik ve komik anlar havadan görüntülendi.

Dronela tespit edildi, sokağa ekip sevk edildi

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması çerçevesinde yaptıkları kontroller sırasında ilginç bir manzara ile karşılaştı. Fatih Mahallesi’nde drone destekli kontroller yapan ekipler, droneden sokakta top oynayan gençleri tespit etti. Bunun üzerine sokağa polis ekipleri sevk edildi. Polis araçlarını gören gençler binaların arasında ve ormanlık alana kaçıştı. Gençleri izleyen mahalle sakini kadınlar da polisleri görünce evlerine koştu.

Gençlerin top oynaması ve kaçışması, kadınların evlerine koşması drone kamerasına saniye saniye yansıdı. Komik görüntüler gençlerin evlerine girmesiyle son buldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23