• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'tan ezber bozan karantina çıkışı: Zararı yararından çok

Yeniakit Publisher
2020-08-04 02:26:00 -
Trump'tan ezber bozan karantina çıkışı: Zararı yararından çok

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüse karşı alınan karantina önlemlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, karantinanın işe yaramadığını ve zararının yararından daha çok olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kovid-19'un ülkenin bazı bölgelerinde hala çok yaygın olduğunu ve insanların gardlarını düşürmemesi gerektiğini vurgulayan Trump, "Tüm Amerikalılar şunu bilmeli, sürekli karantina, istediğimiz sonuca ulaşmak için uygulanabilir bir yöntem değil. Bu yöntemin, zararı yararından çok." ifadesini kullandı.

Dünyanın birçok noktasında salgının tekrar hız kazandığına işaret eden Trump, "Karantinalar, Kovid-19'un gelecekte bulaşmasını engellemiyor. Bu karantinaların amacı, virüse karşı hastaneler başta olmak üzere kapasite geliştirilmesi, hastalık hakkında daha çok bilgi edinme, aşı ve tedavi geliştirme için zaman kazanmaktı." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Trump, Çin menşeili sosyal medya platformu TikTok'un ABD'ye satılması durumunda Hazine Bakanlığına pay verilmesi gerektiğini belirterek, "Ben TikTok'u yasaklama tehditini yaparak, bu platform için bir değer oluşturdum. Bence bunun satışından büyük bir yüzdeyi hak ettik." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

yahu bu korona vrüs dediğiniz gribal enfeksiyon ne zaman biter biliyormusunuz. mezarda ve dünya durunca kıyamet kopunca ancak biter. çünkü korona grip enfeksiyonu demek insan vücudunun senede 1 kere kendi içindeki birikmiş senelik pislikleri temizleme olayıdır.vücut bazen 2 senede bir temizler. yani anlayacağınız bu virüs sıfır olarak temizlenip bitemez. bunu hala bu geri zekalı bilim adamları anlayamıyormu yoksa işlerine öylemi geliyor. bu gribal enfeksiyon dünya kuruldu kurulalı vardır. vücudun kendi içindeki pislikleri temizleme olayıdır. yaşlılarda biraz ağır geçer. çaresi nane limon ıhlamur kaynatın günde 5-6 su bardağı için. içinizdeki pislikleri daha kolay atarsınız. geri zekalı bilim adamlarına duyurulur. haa birde bu virüs insana bulaşıyormuşta bulaştığı şahıs bu virüsün varlığından bile haberi olmuyormuş muş. yani virüs ona bir şey yapmıyormuş muş. yapmaz tabii. belki adam içindeki pislikleri daha önceden temizlemiş olamazmı. tam komedi virüsmüş. belkide adama torpil geçmiştir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23