• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye Emine Bulut'a kahrolurken İslam düşmanları kin kustu! Bakın veriler ne diyor

Yeniakit Publisher
2019-08-24 21:59:00 - 2019-08-25 00:46:31
Türkiye Emine Bulut'a kahrolurken İslam düşmanları kin kustu! Bakın veriler ne diyor

Türkiye Emine Bulut cinayeti ile kahrolurken bazı İslam düşmanı çevreler kinlerini kusmaya başladı. Yılmaz Erdoğan'ın yardakçısı 'Oyuncu' Bülent Emrah Parlak, paylaştığı tweet ile kadın cinayetlerinde 'dincilik' diye tanımladığı İslam ile sağcılığın suçlu olduğunu ifade etti. Oysa ki Jandarma Genel Komutanlığı tarafından paylaşılan bilimsel verilere göre işlenen suçların büyük bir bölümü "Alkol ve Madde kullanımı" ile doğrudan ilgili.

 Taha Emre Özdemir  Ankara 

Türkiye, boşandığı eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde vahşice katledilen Emine Bulut'a kahrolurken, İslam düşmanı bazı çevreler yine dinimizden duydukları rahatsızlığı kusmaya başladı. 

Yılmaz Erdoğan'ın yardakçısı, Dilipak'ın Tweet'ini hazmedemedi

Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, paylaştığı Tweet ile kadın cinayetlerini bir kişiye yüklemek yerine daha geniş kapsamlı düşünerek değerlendirmemiz gerektiğini ifade etmiş ve şunları söylemişti:

"Son Kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz.Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil.Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel.Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi."

Abdurrahman Dilipak'ın Tweet'ine cevap veren 'oyuncu' Bülent Emrah Parlak ise kadın cinayetlerine ilişkin şu küstah ifadeleri kullandı: 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz,yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden,sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!"

Emine Bulut'un vahşice katledilmesinden sonra kamuoyu kadın cinayetlerine yoğunlaşırken, konuya ilişkin bir paylaşımda İnsani Yardım Vakfı (İHH) Mütevelli Heyeti Üyesi Osman Atalay'dan geldi. Atalay'ın paylaştığı bilimsel verilere göre birçok suçun işlenme sebebi doğrudan alkol ve uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili:

"Türkiye de;
Cinayetlerin   %60’ı, 
Saldırıların     %40’ı,
Tecavüzlerin   %33’ü  
Alkol ve uyuşturucu-madde kullanımı ile ilgili olduğunu unutmayalım."

Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığı'nın paylaştığı bilimsel verilere göre de alkol ve uyuşturucu gibi madde bağımlılıkları, bağımlı kişilerde kontrolünü kaybetmesine sebep oluyor. Jandarma tarafından 'Narkotik Suçlar' başlığı ile paylaşılan yazının ilgili kısmı şu şekilde:

Madde kullanan kişi kendini kontrol altında tutamaz

"Maddeye karşı gösterilecek irade kullanmak ya da kullanmamakla ilgilidir. Kullandıktan sonra merkezi sinir sistemi bozulduğu için insanın sağlıklı hareketlerde bulunması zaten beklenemez. Maddenin etkisindeyken kendisi dahil, etrafına zararlı bir insan haline gelebilir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

davinci

katliamın sorumlusu bulundu.400 tl nafaka.yakalayın şu 400 tl yi yıllarca yatsın içerde çıkamasın bi daha.durun birde siz kavga edip birbirinize düşmeyin bu üç kuruş nafaka için.suçlu ne sağ ne sol.kadıncağızın kanı kurumadı yahu.millet birbirine atmaya başladı suçu.

Halil İbrahim Ercan

Bu çağdaş, modern, ilerici geçinen çürümüş avrupa kuklaları takıntılarından kurtulmadıkları sürece ülkemizin rahata ve huzura kavuşması mümkün değil. Kendilerine göre sanat dedikleri şeyler gençleri yoldan çıkarmaları, kadını zevk aracı ve meta olarak kullandıkları belli olmuyor sanki.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23