• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'de koronavirüs için ismi açıklanan ilk şehir belli oldu! Giriş-çıkışlarda denetim başladı

Yeniakit Publisher
2020-03-25 11:38:00 - 2020-03-25 11:55:39
Türkiye'de koronavirüs için ismi açıklanan ilk şehir belli oldu! Giriş-çıkışlarda denetim başladı

Türkiye'de koronavirüs dolayısıyla ismi açıklanan ilk şehir Kastamonu oldu. Kentin giriş çıkışlarında polis ve jandarma ekipleri ateş ölçerlerle denetim yapmaya başladı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ile Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şehrin girişlerinde bulunan uygulama noktalarında ateş ölçer ile kontroller başladı. Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen korona virüsüne karşı tedbirler devam ediyor. Kastamonu’da şu ana kadar tespit edilmiş iki tane pozitif vak'a olması nedeniyle şehrin girişlerinde kontroller arttırıldı.

Giriş çıkışta herkesin ateşi ölçülüyor

Bu kapsamda Vali Yaşar Karadeniz’in talimatlarıyla Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince şehrin girişlerinde bulunan uygulama noktalarında ateş ölçer ile kontroller başladı. Korona virüs tedbirleri kapsamında emniyet güçleri, Çankırı-Ankara karayolu uygulama noktasında araç sürücüleri ve yolcuları ateş ölçer vasıtasıyla kontrol ediyor. 

24 saat tüm araçlar durdurulacak...

Uygulama noktasında görev alan emniyet güçleri, gece gündüz demeden 24 saat esasına dayalı olarak şehre giriş yapmak isteyen tüm araçları durdurarak ateş ölçer ile araçtaki tüm yolcuların kontrolünü sağlıyor. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmadığının öğrenildiği kontrollerde, salgın hastalıkla mücadele kapsamında il girişlerinde bulunan Emniyet Müdürlüğüne bağlı uygulama noktalarında kontrol faaliyetlerinin devam edeceği öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

ATEŞ ÖLÇER İŞE YARAMAZ. HIZLI TANI KİTİ İLE ŞEHRE GİREN HERKESE TEST YAPILMASI LAZIM.. SONUCU 15 DK DA BELLİ OLUYOR. 15 DK BEKLEYİVERSİNLER..

Eyüp

Buradan başta ülkem Türkiye ve tüm insanlığa bir müjdem var bu cuma günü inşaallah bu virüs belasından Allah'ın izni ve inayetiyle kurtulacağız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23