• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den Yunanistan'a çok sert bayrak tepkisi

Yeniakit Publisher
2019-09-17 15:22:00 -
Türkiye'den Yunanistan'a çok sert bayrak tepkisi

Dışişleri Bakanlığı, hentbol karşılaşmasında Yunan taraftarlar tarafından Türk Bayrağı açılmasının engellemesine ilişkin kınama mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı, Muratpaşa Belediye Spor-PAOK hentbol karşılaşmasında meydana gelen bayrak krizi için, "Yunanistan'daki Türkiye karşıtı aşırı milliyetçi ve fanatik çevrelerin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir." dedi.

Dışişleri Bakanlığı, Muratpaşa Belediye Spor-PAOK hentbol karşılaşmasında meydana gelen bayrak krizi için kınama mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"13 Eylül 2019'da Selanik'te Muratpaşa Belediye Spor ile PAOK arasında gerçekleşen hentbol maçında meydana gelen olay, Yunanistan'daki Türkiye karşıtı aşırı milliyetçi ve fanatik çevrelerin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir."

"Taraftarlar etkinliklerden men edilmeli"

"Oyun sırasında gerilimden kaçınmak için iki takım arasında önceden alınan kararların aksine, sahada Yunan Bayrağı varken Türk Bayrağının çekilmesine engel olunmasını hiçbir şekilde kabul etmiyoruz."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Yunanistan'ın ilgili makamlarını bir kez daha yabancı düşmanı ve şiddet yanlısı taraftarların spor etkinliklerinden men edilmesi amacıyla gerekli tüm önlemleri almaya çağırıyoruz."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ALİ

Akit bunun neresi sert tepki sadece kınama mesajı yayınlanmış 

Abdullah Murat

Size tavsiyem uzaklaşın kafirlerle dostane oyun oynamanın faturası ahirette hiç beklemediğiniz kadar büyük gelebilir. Hristiyan ve yahudileri dost edinen onlardandır Hükmü vardır Allahın sınırları vardır ve öyle suçlar fiiller vardırki ebedi cehennemlik yapabilir. Güvenmeyim benim imanım var birşey olmaz demeyin Kurana bakın cinayetin hükmü ebedi cehennemlik olmak birde üstüne lanetlenmektir 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23