• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı... Büyü yaptığı ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2020-04-10 11:56:00 - 2020-04-10 12:01:40
Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı... Büyü yaptığı ortaya çıktı!

Kayseri'de Kezban M adlı bir kadının girdiği apartmanda koronavirüs paniğine neden olan zil ve asansör tuşlarına sürdüğü maddenin 'büyü' için sürülen domuz yağı olduğu ortaya çıktı.

Kayseri'de, 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına bir madde sürerken güvenlik kamerasına yansıyan Kezban M. (37) gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Kezban M.'nin binaya bulaştırdığı kimyasalın domuz yağı olduğu, apartmanda oturan eşinin sevgilisini kocasından uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı ileri sürüldü.

Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 12 katlı apartmanda görevli Baki Türkoğlu, önceki gün market dönüşünde bina girişindeki halı ile zil tuşları, asansör tuşları ve bina içindeki tutma yerlerine yağ benzeri bir madde sürüldüğünü fark etti.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Türkoğlu, maskeli bir kadının binaya girip, elindeki poşette bulunan maddeyi söz konusu yerlere bulaştırıp, daha sonra apartmandan ayrıldığını gördü. Türkoğlu'nun haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, maddeden numune aldı. 52 ailenin yaşadığı apartman, daha sonra koronavirüs tehdidine karşı dezenfekte edilerek temizlendi.

Adliyeye sevk edildi

Polis, apartmanda koronavirüs paniğine neden olan maddenin sırrını çözdü. Polisin yaptığı incelemede, güvenlik kamerasına yansıyan kadının Kezban M. olduğu belirlendi. Kezban M., polis ekipleri tarafından dün akşam saatlerinde evinde gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Geceyi karakolda geçiren Kezban M, işlemlerinin tamamlanması ardından sabah Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusunu yanıtlamayan Kezban M, 'mala zarar vermek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kezban M.'nin binaya bulaştırdığı maddenin domuz yağı olduğu tespit edildi. Kezban M.'nin, kocası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kadının domuz yağı sürdüğü binada yaşadığı, kadını kocasından uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı iddia edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kazım

fetöcü melih Gökçek'in Zazan gibi atlayıp bu büyücünün resmini kullanıp fetöcüler virüsü yayıyorlar tivitini manşete taşısanıza şimdi.

Serkan Bıçakcı

Arkadaşlar lütfen bu mailimi yazı işleri müdürünüz, genel yayın yönetmeniniz ve yetkili herkesle paylaşın... ... büyü yaptığı ortaya çıktı... haberinizle milletin aklına domuz yağı büyüsü diye bir şey soktunuz, kimbilir kaç kişi bugün bunu arayacak google'da, artık vebali boynunuza.. diğer gazeteler büyü detayını vermeden haberi geçti ama siz çok sorumlu habercisiniz ya... türk bayrağı üzerinde çıplak poz verdiği için hakkında yakalama kararı çıktı diye bir haber yaptınız, millete gavur bir aşiftenin çıplak pozlarını inernetten arattınız, baktırdınız... insanlara hiç akıllarında yokken doğru bile olsa, gereksiz ve ifsad edici bilgiler veriyorsunuz ve daha acayibi mütemadiyen buna benzer haberler yapıyorsunuz, yoksa habercilik yapıyoruz numarasıyla, ifsad çetesine mi çalışıyorsunuz. hamakati bu seviyeye çıkartarak bak benim de aklımı ifsad ettiniz... insafa, irfana ve acı olacak ama lütfen islama davet ediyorum sizi. falanca hoca efendi filanca hoca efendi haberi yapmakla olmaz bu iş, hem o hem bu varsa zaten sizin işiniz iş, benden söylemesi... bir okuyucunuz olarak yetkili bir isimden bir açıklama bekliyorum, mailim de adım sanım da gerçek...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23