• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için tarih verdi

Yeniakit Publisher
2020-04-01 15:30:00 - 2020-04-01 16:13:58
UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için tarih verdi

UEFA, koronavirüs önlemleri kapsamında ertelenen Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını Temmuz ve Ağustos aylarında oynatacaklarını duyurdu.

UEFA, kalan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını Temmuz-Ağustos'ta oynanmasına karar verdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını, hayatın her alanını olduğu gibi futbolu da vurdu. Bilindiği gibi hemen hemen bütün ligler ve organizasyonlar ertelenmişti.

Temmuz ve Ağustos'ta oynanacak

Alman ZDF'nin haberine göre; Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları büyük bir ihtimalle Temmuz ve Ağustos'ta oynanacak. Haziran ayındaki tüm uluslararası maçlar ertelendi ve sonbahara kadar da oynanmayacak.

Final Ağustos sonrasına sarkacak

Öte yandan İstanbul'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi finali de Ağustos sonrasına sarkacak. Böylece Avrupa kupalarına eş zamanda ülke liglerinin de tamamlanması düşünülüyor.

Zarara uğrayan kulüplere yardım

New York Times'ta yer alan habere göre FIFA, kendi bütçesi içerisinden 2.7 milyar dolarlık bir yardım yapacak. Ülke federasyonlarıyla iletişime geçmeyi planlayan FIFA, virüs nedeniyle ekonomik yapıları etkilenen ve zarara uğrayan kulüplere maddi destekte bulunacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zübeyir

Neymiş UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için tarih vermiş. Keşke Hangi yıla kadar yaşayacağımızın tarihinide verse. yoksa sen bilmiyormusun. ozaman heran gidebiliriz nereye; onu sen belirleyecen. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23