• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özat Balıkçı Müslüm Baba'ya özendi! Akit'te orucu savundu, maçta oruç tutana kızdı

Yeniakit Publisher
2019-05-23 17:28:00 - 2019-05-23 17:29:21

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, oruç hakkında peş peşe verdiği tutarsız ifadelerle, akıllara iki farklı televizyon kanalında birisine, 'Kriz var. Perişanız.' derken diğerine, 'Ne krizi? Her şey çok iyi.' diyerek cevap veren 'Müslüm Baba' lakaplı balıkçıyı getirdi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Önceki hafta yeniakit.com.tr'ye konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, oruç tutan futbolculara anlayışlı davranılması gerektiğine vurgu yaparak, "Ramazan bizim kutsalımız. Oruç tutan futbolcumuza nasıl tutma deriz?" ifadelerini kullanmıştı. Aynı Ümit Özat, bu hafta Hataysporla yapılan maç sonrası basın toplantısında, "Orucun telafisi var ama maçın telafisi yok. Bir gün de tutma kardeşim." diyerek futbolcusu Pote'ye tepki gösterdi. Ümit Özat'ın bu tavrı akıllara; iki farklı televizyon kanalından birisine, 'Kriz var. Perişanız.' derken diğerine, 'Ne krizi? Her şey çok iyi.' diyerek cevap veren 'Müslüm Baba' lakaplı balıkçıyı getirdi.

Yeniakit.com.tr'ye verdiği röportajında Ramazan ayında oruç tutan futbolculara dikkat çeken Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "TFF, oruç tutan futbolcularımıza ayrıcalık tanımalı. Irkçılık yapmıyorum ama yabancı oyuncunun Christmas'ı düşünülüyorsa Müslüman oyuncumuzunda orucu düşünülmeli." demiş ve kamuoyunun taktirini toplamıştı.

Ümit Özat, Adana'da ağırladıkları Hatayspor maçının ardından ise tam tersi bir açıklama yaparak, futbolcusu Pote'ye şu sözlerle tepki gösterdi:

"Ne olursa olsun ekmek yediğin yer daha önemli. Orucun telafisi var ama maçın yok. Kendisi ile birebir de konuşacağım. Bir gün de oruç tutma kardeşim."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ümit Özat'ın bu tavrı akıllara, Ankara Ulus'taki 'Müslüm baba' lakaplı balıkçı Mehmet Benli'yi getirdi. Benli iki ayrı televizyon kanalına verdiği röportajda farklı ifadeler kullanarak; kanallardan birisine, "Ne ekonomik krizi?" Her şey çok iyi." derken diğerine, "Kriz var. Perişanız." şeklinde cevap vermişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23