• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaşa çomar diyen provokatörü Habertürk'e konuk ettiler

Yeniakit Publisher
2019-06-24 16:09:00 - 2019-06-24 16:14:51
Vatandaşa çomar diyen provokatörü Habertürk'e konuk ettiler

Sosyal medyadan yayınladığı yanlı videolarla tanınan İlave TV kurucusu Arif Kocabıyık'ın Habertürk tarafından konuk edilmesi büyük tepki çekti. Bir röportaj sırasında halka 'çomar' diyen Kocabıyık'ın canlı yayına çıkması sonrası vatandaşlar, 'Halka hakaret eden bu adamın televizyonda ne işi var' yorumlarını yaptı.

Sokak röportajı yaptığı kadına hakaret ederek “çomar” diyen ve aynı zamanda Konya ile dalga geçen Arif Kocabıyık, CHP'nin seçimi kazanmasının ardından Habertürk'e konuk edildi.

Seçim sürecinde yanlı sokak röportajlarıyla yaparak CHP adayına desteğini açıkça belirten İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Arif Kocabıyık'ın canlı yayına konuk olarak katılması ve burada yaptığı propaganda birçok vatandaşın tepkisini çekti. 

Röportaj sırasında cevabı beğenmedi, 'çomar' dedi

"24 Haziran seçimlerinde oy verdiğiniz partiden memnun musunuz?" sorusunu sorarak cevap arayan provokatör Kocabıyık, AK Partili bir seçmene denk gelince aldığı "memnunum" cevabı üzerine deliye dönmüştü. Vatandaşın kararının arkasında durmasını ve AK Parti'yi desteklemesini içine sindiremeyen ve aklıyla dalga geçerek 'çomar' diyen Kocabıyık büyük bir skandala imza atmıştı.

Büyük tepki

Kocabıyık'ın canlı yayına konuk edilmesine tepki gösteren birçok kişi, Habertük televizyonuna 'Arif Kocabıyık'a, röportaj yaptığı insanları neden aşağıladığını da soracak mısınız' diyerek tepki gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Turan

Halka terörist, illet, zillet, azgın azınlık diyen de hiç çıkmamalı tv’de.

Hasan

Osman öcalan röportaj verirken buna benzer haber yapsaydınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23