• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Virüs böyle de geçebilir! Bakan Koca’dan fotoğraflı uyarı

Yeniakit Publisher
2020-07-12 14:13:00 -
Virüs böyle de geçebilir! Bakan Koca’dan fotoğraflı uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaşarak salgına karşı uyarıda bulundu. Koca, "Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan salgına karşı fotoğraflı uyarı geldi.

Koca, Twitter hesabından sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, arka tarafta bulunan 2 kişinin maskelerini düzgün taktıkları gözlenirken, öndeki 3 arkadaşın ise maskelerini çene altında taşıdıklarını görüldü.

Bakan Koca, bu fotoğrafa ilişkin, "Bu karede, salgına karşı ön planda 5 kişiyiz. Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Meva

Hiç dışarı çıkmayalım ozaman eve bile maske takalım ailelerde mesafe koyalim Allah aşkına çok fazla pskolojik baskı yapıyorsunuz millet asıl korku ve panikle bağışıklık sistemi sinir sistemini de bozacaksınız ilerde sonrada biz yalnis yapmışız diyeceksiniz bakın hastalıklar pskolojik baskı yapmanizla daha çok artacak son pismanlikta fayda vermez tabiki temizliğe dikkat edilmesi gerek zaten efendimiz 1400 yıl evvel söylemiş hadis i şerifinde Temizlik imandandır diye biz yaşantımızı sünnete kurana uygun olarak yaşasak böyle sıkıntilar olmiyacak...

Koca b.ll.k

Klimalı odada maskesiz böyle şeyler demek kolay,40 derece sıcakta taksın da görelim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23