• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vodafone Business kesintisiz ve güvenli erişimle işletmelerin yanında

Yeniakit Publisher
2020-03-22 21:42:00 -
Vodafone Business kesintisiz ve güvenli erişimle işletmelerin yanında

İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, koronavirüs salgını sebebiyle iş süreçlerinin aksamaması için güçlü altyapısı ve dijital çözümleriyle işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor.

Evden çalışma sisteminin yaygınlaşmasıyla artan bağlantı ve güvenlik talebine uygun çözümler sunan Vodafone Business, işletmelerin verimliliğini uzaktan takip imkanı da sağlıyor.

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla hareket eden Vodafone, koronavirüs salgını sebebiyle değişen iş yapış şekillerine uyum sağlamada işletmelerin ihtiyaçlarına uygun uçtan uca çözümler sunuyor. Vodafone Business, işletmelerin bu dönemde iş kaybı yaşamaması için kesintisiz iletişim ve data hizmetinin yanı sıra üretimden enerji ve makine takibine kadar tüm iş süreçlerini uzaktan takip ederek yönetmelerini ve kesintisiz sürdürmelerini sağlıyor.

Vodafone Business, işletmelerin yurt içinde ve dışında yer alan merkezlerini ve operasyonel lokasyonlarını metroethernet ile yüksek hızda, sınırsız ve güvenli olarak bağlayarak çeviklik kazandırıyor. Operasyonel nedenlerden ihtiyaç olabilecek hız yükseltmelerine anında cevap veriyor, kolay süreçlerle deneyimi kolaylaştırıyor. İşletmelerin verilerine herhangi bir lokasyondan istediği zaman erişim sağlaması ve tüm verilerini farklı bölgelere yedekleyebilmesi için esnekveri merkezi hizmetleri de sunan Vodafone Business,ek fiziksel yatırım ve teknik personel maliyeti olmadan operasyonları buluta taşıyor.

Vodafone Business, işletmelerin personeliyle istediği lokasyondan verimli ve güvenli bir şekilde çalışmasına yönelik teknoloji çözümleri de sunuyor.Vodafone Business'ın SSL VPN teknolojisi işletme kaynaklarına uzaktan güvenli bir şekilde ulaşılabilirken çalışanların ofis dışındayken internet üzerinden güvenli bir şekilde kritik iş uygulamalarına erişebilmeleri sağlanıyor.

Meltem Bakiler Şahin: Güçlü altyapımızla işletmelerimizin yanındayız
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Operasyonel verimlilik, uzaktan yönetim ve verimli çalışma çözümleriyle işletmelere dijitalleşme süreçlerine en hızlı şekilde çözüm sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin,şunları söyledi:

“Toplum olarak her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmamız, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Birbirimize verdiğimiz destekle bu salgını hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz. Vodafone Business olarak birinci önceliğimiz; işletmelerimizin her koşulda işini yapmaya devam edebilmesini sağlamak. Koronavirüs salgını konusundaki gelişmeleri yakından takip ediyor, çalışanlarımız ve müşterilerimizin iş sürekliliğini sağlamak adına gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Şebeke operasyonlarımızın sürekliliğini sağlamak için coğrafi yedeklilik ve evden çalışma avantajımızı kullanıyoruz. Hem sanal toplantılar düzenlemek, hem de hızlı ve güvenli bilgi paylaşımı için video konferans, internet telefonu, bulut ve barındırma servisleri gibi yeteneklerimizi destekleyen global veri şebekemiz ve teknolojimizden yararlanıyoruz. Sunduğumuz servislerin önemli bir bölümü uzaktan verilebiliyor ve müşterilerimizin ofisinde herhangi bir fiziksel müdahale yapılmasını gerektirmiyor. Dijital ve güvenli çözümlerimizle iş ortaklarımızın iş sürekliliğini sağlarken, verimliliğini artırıyoruz. Bununla birlikte, işletmelerin ihtiyaçlarına göre esnek olarak sunduğumuz internet ve veri merkezi altyapılarını geniş kapsamlı siber güvenlik çözümlerimiz ile de güvende tutuyoruz.”

Güvenli bağlantı ve iki katmanlı doğrulama

Vodafone Business'ın SSL VPN Çözümü sadece işletme ve çalışanlarının değil operasyonel gereksinimlerden dolayı söz konusu işletmenin ağına bağlanmak isteyen iş ortaklarının da güvenli bir şekilde erişimine imkan tanıyor.Kurulumu ve kullanımı kolay olanbu çözüm yazılım tabanlı OTP seçeneği ile iki katmanlı doğrulama sağlıyor. SSL teknolojisi ile çalışanlar ve işletmenin ağı arasında güvenli bağlantı sağlanıyor. Çalışanlar/kullanıcılar güvenli bir uygulama üzerinden kullanıcı adı ve parola ile oturum açabildiğinden şirket verileri güvende tutuluyor

Antivirüs çözümü sunuyor

Vodafone Business AntiVirüs çözümü işletmelerin herhangi bir lokasyonda internete bağlı olan cihazını zararlı yazılımlara ve web sitelerine, veri hırsızlığına, virüslere ve kurumsal odaklı hedef saldırılara karşı koruyor. Çevrimdışı çalışma özelliği sayesinde çalışanlar evlerinde güvenlik ilkelerine uyuyor. Vodafone Antivirüs Çözümü otomatik güncellemeler sayesinde güvenliğin her zaman yüksek seviyede olmasını, mobil cihazların (telefon ve tablet gibi) güvenliğini ve yönetimini sağlıyor. Yüksek duyarlıklı makine öğrenimi sayesinde, dosyaları analiz ediyor ve zararlı veri içerenleri engelliyor. Davranış izleme özelliği sayesinde, şüpheli davranışları algılayarak zararlı içeriklerin ulaşmasına engel oluyor. USB cihaz kontrolü ve güvenlik duvarı sunulan bir diğer hizmet.

İletişimi buluta taşıyor, maliyeti ortadan kaldırıyor

Sabit veya mobil telefon altyapısını tek bir merkezden yönetmeyi sağlayan Vodafone Bulut Santral Çözümü ise sabit veya mobil telefonlar ile bulut sistemine bağlanarak fiziksel santralin sağladığı tüm faydalardan ve bulut mimarinin getirdiği ek avantajlardan yararlanma imkanı sunuyor. Bulut Santral Mobil Uygulaması sayesinde, işletmenin çalışanları dilediği yerden şirket numaraları ile arama yapmaya ve çağrı almaya devam edebiliyor. Bu çözümle iletişim altyapısı, yönetim ve bakım maliyetleri tamamen ortadan kaldırılabiliyor. Ses kayıt özelliği ile gelen çağrılar kayıt altına alınabilirken ve geriye dönük dinleme yapılabiliyor. Kolay erişilebilirlik ve merkezi kalite yönetimi sayesinde müşteri memnuniyetin de artırılabiliyor.

E-Dönüşüm zamandan ve maliyetten tasarruf ettiriyor

E-Dönüşüm paketi Kolay Dönüşüm ile fatura, irsaliye, muhasebe ve makbuz işlemleri dijitalleştiriliyor. İşletmeler bu sayede operasyonel süreçlerde zaman tasarrufu, yanlış faturalara anında müdahale, elektronik arşivleme ile maliyetleri azaltma ve belgelere kolayca ulaşma gibi avantajlar sağlıyor. Ayrıca kağıt tasarrufu sayesinde çevre korumaya katkı verirken 5 bin TL'ye kadar da nakit tasarrufu da sağlayabiliyor.

Sosyal medyadan dijital pazarlama fırsatı

Pazarlamada dijital çözümlerle işletmeler daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabiliyor.Vodafone'un işetmeler için geliştirdiği çözümler arasında Türkiye'de aylık kullanıcı sayısı 46 milyon olan Facebook ve 51 milyon olan Instagram platformlarında reklam vermek de bulunuyor.Bu çözümle işletmelere marka bilinirliği ile web sitesi trafiğinive satışlarını artırmalarına olanak sağlanıyor. Ayrıca farklı reklam modelleri ile potansiyel müşterilere ulaşma ve veri toplama fırsatı da dijital pazarlamanın bir diğer faydası olarak öne çıkıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23