• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

WhatsApp karanlik mod nasil aktif edilir?

Yeniakit Publisher
2020-07-12 12:49:00 -
WhatsApp karanlik mod nasil aktif edilir?

WhatsApp karanlik mod nasil aktif edilir? WhatsApp gece moduyla, kullanıcılar tarafından daha çok beğenilmişti. Hem kullanışlı hem de göz yormayan siyah ekran sayesinde daha şık bir kullanıma sahip olanlar, gece modunun arayüz olarak eklemektense, uygulamada yer almasını istemişlerdi. WhatsApp bu özelliği iki tıkla gerçekleştirmenizi sağlayacak bir güncellemeyle sevenleriyle buluştu. Peki ama WhatsApp web gece modu ya da diğer ismiyle karanlık mod nasıl yapılır ve etkin hale getirilir? Ayarlardan WhatsApp karanlık mod nasıl ayarlanır? İşte merak edilen detaylar...

WhatsApp karanlık mod uygulamasını bilgisayarınızda uygulamak için yeni güncellemeyi yapmış olmanız gerekiyor. Bu güncellemenin ardından bilgisayarınızın ayarlar kısmında yapılmış olan değişiklikleri fark edeceksiniz. Profil kısmının yanında bulunan üç nokta üst üste olan "diğer seçenekler" butonundan karanlık modu elde edebilirsiniz.

WhatsApp'ı bilgisayarınızda açıp, karekodu okuttuktan sonra uygulama tam anlamıyla açılmış oluyor. Sol tarafta kişilerinizin üst kısmında bulunan profil fotoğrafınızın olduğu görev çubuğu üzerinde üç adet buton bulunuyor. 

buton whatsapp

Yukarıdaki gibi sıralanmış olan butonların en sağında üst üste duran üç noktaya tıklayarak "diğer seçeneklere" ulaşıyorsunuz. Tıkladığınızda karşınıza çıkan listeden "Ayarlar" kısmına tıklayın ve "Tema"ya basın. Son olarak karşınıza çıkan işlemlerden "Koyu renk" yazanı tıklayarak kullanıma geçebilirsiniz.

whatsap buton karanlık mod
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23