• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

WhatsApp kullananlar dikkat! Güvenlik açığı nedeniyle...

Yeniakit Publisher
2019-02-27 18:46:00 -
WhatsApp kullananlar dikkat! Güvenlik açığı nedeniyle...

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta güvenlik açığı tespit edildi. iOS telefonlarda ortaya çıkan hatayla ilgili açıklama yapıldı.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu kez güvenlik açığı ile gündeme geldi. iOS telefonlarda ortaya çıkan kritik hata ile ilgili WhatsApp'tan bir açıklama geldi.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Whatsapp'ın yeni sunduğu özellik kapsamında iPhone kullanıcıları Touch ID ve Face ID kullanarak uygulamaya erişimi kontrol edebiliyordu.

Özelliğin hatalı olduğu tespit edildi

Sosyal medya üzerinden kullanıcıların şikayetleri üzerine özelliğin hatalı olduğu belirtilirken, kullanıcıların fotoğrafları ve dosyaları Whatsapp üzerinden "paylaşma" özelliğini kullanarak uygulamaya erişebildikleri belirtildi.

Medyada daha önce yer alan haberlerde, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'ün Whatsapp üzerinde sunduğu uçtan uca kriptolama özelliğini bütün mesajlaşma platformlarına entegre etmeyi hedeflediği belirtilmişti.

Whatsapp kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine bir yazılım hatasının, yeni sunulan gizlilik özelliğine karşın, uygulamaya erişilmesine neden olduğunu ve söz konusu hatanın düzeltileceğini açıkladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23