• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

WhatsApp Web nedir, nasıl yüklenir? WhatsApp Web nasıl kullanılır?

Yeniakit Publisher
2019-04-07 20:48:00 - 2019-04-07 20:50:20
WhatsApp Web nedir, nasıl yüklenir? WhatsApp Web nasıl kullanılır?

Fecebook bünyesinde oluşturulan ve bir anda dünyanın en yoğun kullanışlı mesajlaşma programı olan WhatsApp Web, WhatsApp’ı bilgisayarınızda, web tarayıcınız üzerinden kullanmanızı sağlayan, WhatsApp’ın kendisi tarafından sunulan bir hizmet. Peki WhatsApp Web nasıl kurulur ve WhatsApp Web nasıl kullanılır? İşte WhatsApp'a ilişkin bilinmesi gerekenler...

Fecebook bünyesinde oluşturulan ve bir anda dünyanın en yoğun kullanışlı mesajlaşma programı olan WhatsApp Web, WhatsApp’ı bilgisayarınızda, web tarayıcınız üzerinden kullanmanızı sağlayan, WhatsApp’ın kendisi tarafından sunulan bir hizmet. Peki WhatsApp Web nasıl kurulur ve WhatsApp Web nasıl kullanılır? İşte WhatsApp'a ilişkin bilinmesi gerekenler...

WhatsApp Web nasıl kullanılır?

– Bilgisayarınızda https://web.whatsapp.com adresini açın.

– Telefonunuzda WhatsApp’ı açın.

– Android’li telefonlarda Sohbet ekranındayken Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin.

– iPhone’da Ayarlar > WhatsApp Web’e dokunun.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

– Windows Phone’da ve Nokia S60’ta Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin.

– Telefonun kamerasını bilgisayarınızın ekranına yönlendirerek QR kodunu okutun.

Artık WhatsApp web’i kullanmaya başlayabilirsiniz. WhatsApp Web, telefonunuz üzerinden çalıştığı için telefonunuzun internet bağlantısını kesmemeniz gerekiyor. Bunun yanında veri tüketimini azaltmak için telefonunuzu Wi-Fi üzerinden internete bağlamayı tercih edebilirsiniz.

WhatsApp’ı hangi bilgisayarlarınızla bağladığınıza telefonda WhatsApp Web ekranından göz atabilir, dilediğiniz bağlantıları sonlandırabilirsiniz. Bilgisayarınıza başkaları ulaşabiliyorsa ve WhatsApp’tan çıkış yapmayı unuttuysanız, bu seçeneği kullanarak erişimi kaldırabilirsiniz. 

Whatsapp web'e nasıl girilir?

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin.

Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.

Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.

Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.

BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web'e gidin.

Nasıl iPhone'da WhatsApp iletileri yazdırılır

WhatsApp iletileri göndermek iPhone kullanıcıları için çok popüler bir uygulama olduğunu. Ancak, aksine bir PC, kullanıcılar kopyalayabilir ve iletileri kolayca yazdırın. İPhone'da, yazdırmak için bir dosya olarak WhatsApp iletileri vermek kullanıcılar için seçeneği yoktur. Bazı insanlar almak screenshots-in WhatsApp sohbet geçmişi ve daha sonra bu ekran görüntüleri yazdırmak öneririz. Ekran görüntüleri almak için zaman alır ve iletileri yazdırıldığında sürekli değildir söylemek zorundayım. İPhone WhatsApp iletileri yazdırmak için güçlü Wondershare Dr.Fone IOS (iPhone veri kurtarma) içindenemenizi öneririz. WhatsApp iletileri, iPhone, iTunes yedekleme dosyası veya iCloud yedek dosyanızdaki yazdırılabilir HTML veya XML dosyaları olarak dışa aktarmak yapabiliyor. Yazılım denemek için indirebilirsiniz.

 

WhatsApp Masaüstü oturumundan çıkış yapmak için:

Telefonunuzun WhatsApp'a gidin > Menü veya Ayarlar.

WhatsApp Web'e dokunun.

Tüm bilgisayarlardan çık.

Birinin QR kodunuzu taradığına ve WhatsApp Web üzerinden hesabınıza eriştiğine inanıyorsanız, cep telefonunuzdaki WhatsApp'daki tüm aktif web oturumlarınızdan çıkış yap'ı kullanmak için yukarıdaki talimatları uygulayın.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23