• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Wondershare Uniconverter nasıl kullanılır?

Yeniakit Publisher
2020-01-13 21:29:00 -
Wondershare Uniconverter nasıl kullanılır?

Bir video dosyasını dönüştürmek, özellikle binlerce benzer araç bulunduğunda ve muhtemelen en iyisine karar vermek konusunda kafanız karıştığında, imkansız veya sıkıcı bir görev gibi görünebilir. Bununla birlikte, en iyi video dönüştürücü aracınızı seçmek için diğer işlevlerle birlikte belirli teknik ayrıntıları bilmelisiniz.

Wondershare Technology tarafından yapılan son derece olumlu kullanıcı yorumları ve kalite vaatleri göz önüne alındığında, Wondershare Uniconverter adlı en çok satan programı derinlemesine araştırdık. Size en iyi video dönüştürücü aracı Wondershare Uniconverter hakkında en kapsamlı kılavuzu hazırladık.

Başlangıçta teknik detaylarla aşırı yüklenmemeye çalıştık. İlk olarak, Wondershare Uniconverter'in bazı işlevlerini ele alalım.

Platform Uyumluluğu

Wondershare Uniconverter hem Windows hem de macOS üzerinde çalışır. Video dönüştürme yapabilen diğer yazılımlar bu işletim sistemi uyumluluğunu sağlamaz. Genellikle tek bir platformda kullanımları vardır. Bununla birlikte, Windows XP'den Windows 10'a kadar tüm sürümlerde kullanabileceğinizi söylemek gerekiyor. Bu nedenle, oldukça eski cihazlar da sorunsuzca yazılımı çalıştırabilirsiniz.

Bu uygulama için 100MB disk alanı, 750 MHz Intel veya AMD CPU ve en az 256MB RAM gerekir. Programın ayrıca geniş bir yelpazede AMD, Intel ve Nvidia GPU'ları desteklediğini bilmeniz gerekir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MacOS üzerinde çalıştırmak için en az Mac OS X 10.7 sürümüne sahip olmalısınız. Burada ayrıca 100MB disk alanına, 1 GHz Intel işlemciye ve 512MB RAM'e ihtiyacınız vardır. 2012 veya daha yeni Mac modelinde GPU ile ilgili güç konusunda Uniconverter'dan tam destek alacaksınız.

Kullanıcı dostu arayüz

Programı başlattığınızda ilk fark edeceğiniz şey budur. Temiz, erişilebilir ve kullanıcı dostu. Her şeyden önce, sade tema modern görünmesini sağlar. Uygulamayı yükledikten sonra, aşağıdaki gibi çeşitli seçenekler sunan beş farklı menü görebilirsiniz.

1. Dönüştürme

Yazılımın ilk ve öncelikli işlevi dosya dönüştürmedir. Bu seçenekle, mevcut bir video dosyasını program tarafından desteklenen binlerce formata dönüştürmek kolaydır. Basit sürükle ve bırak işlevi, işlemi hızlı ve kolay bir şekilde erişilebilir hale getirmek için kullanılır. Ayrıca, videolara birçok farklı seçenekle ince ayar yapabilirsiniz.

2. Video İndirme

Bu seçenek, çok çeşitli web sitelerinden video indirebileceğiniz için oldukça çekicidir. Ayrıca, indirmek istediğiniz videonun URL'sini yazabilir ve gerisini yazılıma bırakabilirsiniz. Şu anda ekranda oynatılıyor olsa bile, bu videoyu kaydetmenize, optimize etmenize ve istediğiniz farklı formata dönüştürmenize yardımcı olur.

3. CD/DVD Yazma

Bu seçenek video dosyalarını CD veya DVD'ye veya bir ISO dosyasına yazmanıza izin verir. Kullanışlı ve çeşitli disklere yazmak için birden fazla dosya eklemenizi sağlar.

4. Dosya Transferi

Verileri farklı cihazlara aktarma seçeneğine dokunun. Android ve IOS cihazlarının yanı sıra flash sürücüler, video kameralar ve çıkarılabilir sabit disklerle de çalışır.

5. Araç Kutusu

Bu program farklı dosyaları düzenlemenize, yazmanıza, sıkıştırmanıza veya aktarmanıza olanak tanıyan dokuz çok yönlü bir araç kutusudur. Özellikle, GIF Maker, Image Converter, Fix Media Meta Verileri, Ekran Kaydedici, TV'de Yayınla, Video Sıkıştır, VR Dönüştürücü, CD Ripper ve CD Burner gibi araçlar tam işinize yarar.

Yükleme işlemi

Wondershare Uniconverter ile ücretsiz bir deneme deneyimi yaşamak istiyorsanız, kurulum prosedürü oldukça basit ve tamamen otomatiktir. Yazılımı resmi web sitesinden indirerek başlayın. Dosya indirme işlemi bittiğinde çalıştırmak için çift tıklayın. Ardından, basit bir Kurulum Sihirbazı açılacak, daha sonra kullanıcı girişi gerekmeden çalıştırabilirsiniz.

Tüm kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, uygulamayı başlatmaya devam edin ve içinde sağlanan yardımcı araçlarla kendinizi ödüllendirin. En önemlisi, sağ üst köşedeki tuş simgesine tıklayarak yazılıma kendinizi kaydedin.

Kullanım kolaylığı

Aracın ne kadar basit kullanıldığını göstermek için örnek bir videoyu dönüştürelim. Dönüştürmek istediğiniz video dosyasını ekleyerek başlayın ve Dosya Ekle’yi tıklayın veya video dosyasını sürükleyip bırakın. Videonun içe aktarılması yalnızca birkaç saniye sürecektir. Videonun hemen altında üç simge bulunur: kırpma ve efekt ekleme. Ayrıca, kontrast, parlaklık, doygunluk gibi diğer profesyonel araçlarla birlikte filigran ve altyazı ekleyebilirsiniz.

Son olarak, değişiklikleri uygulamak için "Tamam" ı tıklayın. Ardından, kullanıcı arayüzünün sağ tarafında videonun çıktı formatını seçin. Benzer şekilde, sesi daha küçük boyuta sıkıştırmak, ses codec'i, meta veri eklemek gibi diğer işlevleri de kontrol edebilirsiniz. Dolayısıyla, bu seçenekleri dönüştürmeye başlamadan önce de kullanabilirsiniz. Program ayrıca 'Yüksek Hızlı Dönüşüm'ün etkinleştirilmesine de olanak tanır.

Wondershare Uniconverter Online ile Program Yüklemeden Dönüşüm Yapın

Online tarayıcı üzerinden dönüşüm yapabilmesi Wondershare Technology'nin sağladığı en güzel özelliktir. Online Uniconverter ile, video ve ses dosyalarını çevrimiçi ücretsiz olarak düzenleyebilir, sıkıştırabilir ve dönüştürebilirsiniz. Görüntü Dönüştürücü ve Görüntü Kompresörü, miktar kaybı olmadan ve toplu olarak çok hızlı bir şekilde görüntüleri dönüştürmek için de kullanılabilir.

Sonuç

Yukarıda anlatılan sebeplerden dolayı Wondershare Technologies'nin bu yazılımını ısrarla tavsiye ediyoruz. Henüz karar vermediyseniz, yukarıda belirtilen ücretsiz çevrimiçi sürümlerini deneyebilirsiniz. Modern arayüz, ses ve video dönüşümleri için çeşitli düzenleme özellikleri ile mükemmel bir yazılıma sahip olma şansını kaçırmayın.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23