• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalanı ortaya çıkan CHP'li İmamoğlu'na sabaha kadar mühlet!

Yeniakit Publisher
2020-04-20 00:44:00 - 2020-04-20 00:51:51
Yalanı ortaya çıkan CHP'li İmamoğlu'na sabaha kadar mühlet!

AK Parti İBB Meclis üyesi Mücahit Birinci, İstanbul'da 500 bin ton asfalt çalışması yaptığını açıklayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yalanının ardından çark etmesine rağmen tweeti silmemesi nedeniyle uyardı.

 yeniakit.com.tr 

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından İstanbul'da 500.000 ton asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı. 500 bin ton çalışmanın yapılmasının mümkün olmadığı açıklayan gazeteciler ve siyasetçiler İmamoğlu'nun yalan söylediğini ifade etmişlerdi. Yalanı ortaya çıkınca çark eden İmamoğlu, gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak, yaptıkları çalışmanın 5 bin ton olduğunu söyledi ve 500 bin ton ifadesini 'sehven' kullandığını iddia etti.

Yalan söylediği tweetini silmeyen CHP'li İmamoğlu'na AK Parti İBB Meclis üyesi Mücahit Birinci'den sert tepki geldi. İstanbulluların algısıyla oynadığını ifade eden Birinci, Ekrem İmamoğlu'na videoyu ve tweeti silme çağrısında bulundu.

Twitter hesabından uyarıda bulunan Mücahit Birinci, "Sehven beyanınıza rağmen, o tweeti ve videoyu neden silmediniz? Bakın bu video ve o 500bin tonluk paylaşım kalırsa hukuken sorumlu olursunuz. Videoyu siliniz, aksi takdirde bir İstanbullu olarak hukuki haklarımı kullanmaktan çekinmem. Yanlış ise yanlışı siliniz.

Size sabaha kadar mühlet. İstanbullu vatandaşlarımız üzerinden algıya devam etmenize müsaade etmem.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Her kim, şu 500 bin tonluk asfalt uydurmasını, toplu taşıma ekranları vs. aracılığı ile, şurada burada duyarsa, bilinsin ki kamuoyunu yanıltmaktır. Suçtur. İstanbullu vatandaşlarımızı, bu "algı kliki"ne karşı hukuki haklarını kullanmaya davet ediyorum." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Canturk

Adam yuzde 54 oy almis kapayin cenenizi! Secimde konusursunuz

Putsavar

lütfen yunan artiklarina bu kadar yer ayirmayin gezetede. bu sahis odak hastasi. dikkatleri üzerine cekmek icin her tür sebekligi bilincli sekilde yapan bir ezik. migdem bulaniyor gördükce bu sahsiyetsizi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23