• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaşar Okuyan ‘dan Mısıroğlu’nun cenazesine katılan Müslümanlara hakaret!

Yeniakit Publisher
2019-05-07 11:18:00 - 2019-05-07 11:18:39
Yaşar Okuyan ‘dan Mısıroğlu’nun cenazesine katılan Müslümanlara hakaret!

CHP’li Yaşar Okuyan, bakanlık döneminde IMF’nin emri doğrultusunda emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine “taşeronluk” etmesiyle ünlü politikacı. Geçtiğimiz günlerde, EYT düzenlemesini yapmakta hayatının en iyi işlerinden biri yaptığını ilan etmekten çekinmeyen Yaşar Okuyan’ın son marifeti, “tabuları yıkan” Merhum Kadir Mısıroğlu’na ve cenaze merasimine katılan Müslümanlara hakaret etmek oldu.

 Serkan Çelik  yeniakit.com.tr 

“Tabuları Yıkan” Tarihçi Merhum Kadir Mısıroğlu’na öfke kusan Yaşar Okuyan, Çamlıca Camii’ndeki cenaze merasimine katılan Müslümanları “Senin cenazene gelenin taaaaaaaaaa….!” paylaşımıyla hedef aldı.

Yaşar Okuyan’ın bu rezil paylaşımıyla büyük tepki çekince, twitter paylaşımında bir “düzeltme” yaptı: “Senin cenazene gelenin……”

Vatandaşlardan “aynen iade” mesajı

Yaşar Okuyan’ın bu rezil paylaşımlarına vatandaşlardan büyük tepki geldi. Bir vatandaş tepkisini “eşek” göndermesiyle ifade etti: “Vasiyeti vardı rahmetlinin, eşekleri cenazesinde istemiyordu!..”

Eşek gibi anırıyorsun

“Bahçeli barajı geçsin eşek gibi anırırım!” sözünün sahibi Yaşar Okuyan’a bu vaadine ilişkin göndermeler de dikkat çekti: “Eşek gibi anırıyorsun, sözünü yerine getirdiğin için teşekkürler!”
Bir başka vatandaş da tepkisini; “Tandoğan merkebi, sana adam diyenin adam gözüyle bakanın, taaaaaa!” ifadeleriyle dile getirdi.

“Senin anırma işin ne oldu eşekçi” diyen bir başka vatandaş ve “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” grubundan çok sayıda vatandaş Okuyan’ın rezil paylaşımına tepki gösterdiler.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesine imza atan Eski Bakan, Yeni CHP’li Yaşar Okuyan, Rahmetli Kadir Mısıroğlu’nu ve cenazesine katılan Müslümanları hedef alan “alçakça” paylaşımından dolayı tepki çekmeye devam ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23