• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Akit Gazetesi onursuz homoların hedefinde!

Yeniakit Publisher
2019-06-26 12:03:00 - 2019-06-26 13:25:37
Yeni Akit Gazetesi onursuz homoların hedefinde!

25 Haziran Salı günü düzenledikleri törende buluşan Lut Kavmi'nin azgın torunları, yaşam tarzlarına ilişkin doğru yolu gösteren kişi ve kurumları hedef göstererek adına 'Hormonlu Domates Ödül Töreni' dedikleri bir program düzenledi. Sapkınlar programda Yeni Akit Gazetesi'ne de kinlerini kustu.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Onursuzların sözde 'LGBTİ Onur Haftası' kapsamında düzenlediği Hormonlu Domates Ödül Töreni, dün akşam İstanbul Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kendilerine doğru yol gösteren kişi ve kurumları hedef alan Lut Kavmi'nin azgın torunları, Yeni Akit Gazetesi'ne olan kinlerini kustu.

Birçok kişi ve kuruluşu hedef göstererek alaya alan sapkın güruh, sözde ödüllerine kendilerine psikolojik tedavi öneren Diyanet İşleri Başkanlığı'nı layık görürken, medya alanında da Yeni Akit Gazetesi'ni işaret etti.

Yaşam tarzları gibi sapkın etkinliklerinin sonuçlarını twitter hesabından duyuran azgınlar, 'Medya ödülünün kazananı tabiki Yeni Akit!' ifadesini kullandı.

Ankara Valiliği'nin OHAL'i bahane etmekle suçladılar

Ankara Valiliği'nin OHAL sebebi ile sapkınların yürüyüşünü süresiz olarak iptal etmesini de hazmedemeyen ibneler, "OHAL'i bahane ederek LGBTİ Onur Yürüyüşü'nü süresiz olarak iptal ettiği için Ankara Valiliği'de hormonlu domates ödülümüze layık görülmüştür" ifadelerini kullandı. Sapkın güruh öte yandan 'Valilik Özel Ödülü ise İstanbul Valiliği'ne gitti.' paylaşımını da yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MEMLEKETİM

BUNLARIN HEPSİNİ YURTDIŞINA SÜRSÜNLER MESELA HOLLANDA

top savar

hükümet olarak ne kadar ibne puşt g*t veren varsa hepsini gönderin hollandaya orada istedikleri gibi ibnelik topluk serbest
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23