• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniakit.com.tr ‘kripto FETÖ’cü’ Ankara Kuşu’nu deşifre ediyor!

Yeniakit Publisher
2020-04-02 04:10:00 - 2020-04-02 04:20:23
Yeniakit.com.tr ‘kripto FETÖ’cü’ Ankara Kuşu’nu deşifre ediyor!

Twitter’da Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine sürekli operasyonel paylaşımlarda bulunan ‘Ankara Kuşu’ hesabının yöneticisi Oktay Yaşar’ı 2017 yılında ilk deşifre eden gazeteci Fazıl Duygun, yeniakit.com.tr’ye dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Mehmet Özmen    yeniakit.com.tr 

Gözaltına alınan ve hakkında FETÖ soruşturması olduğu tespit edilen Oktay Yaşar’la ilgili yeniakit.com.tr’ye konuşan gazeteci Fazıl Duygun, “Oktay Yaşar 15 Temmuz’dan sonra başka hesaplar da açıp oralardan devletimiz aleyhine yayınlar yapıyordu. Hatta AK Parti eski Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in şikayeti üzerine Oktay Yaşar gözaltına alınmıştı. Devletimiz tarafından gözaltına alınan Oktay Yaşar’ın FETÖ ve PKK’yı öven birçok paylaşımları olmuştur. Bu kişi FETÖ’cüdür.” şeklinde konuştu.

“Oktay Yaşar, Davutoğlu’nun ekibiyle birlikte hareket ediyordu”

Dikkat çeken bir iddiayı daha gündeme getiren Fazıl Duygun, sözlerine şöyle devam etti:

“Oktay Yaşar ve Ankara Kuşu hesabıyla Ahmet Davutoğlu’nun ekibinin 2017’den bu yana çok yakın irtibatları vardır. Devletimiz, bu hesabın ve Oktay Yaşar’la birlikte hareket kişilerin tek tek tespit ederek hesap sormalıdır.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Avrupa’daki yasalaran aynısı Türkiye’de de hayata geçirilsin”

“FETÖ’cü” Oktay Yaşar ve beraberindekilerin “Emperyalizmin tetikçileri olarak beşinci kol faaliyetlerinde bulundular” diyen Fazlı Duygun sözlerin şöyle tamamladı:

“2014-2015 yıllarında sürekli bu hesaptan FETÖ ve PKK savunuculuğu yapılmıştır. Bu kişiler Avrupa’nın herhangi bir ülkesinde olsaydı bu tür paylaşımlarla devleti ve yöneticileri hedef alamazlardı. ‘Özgürlüklerin beşiği’ olarak bilinen Avrupa’daki yasaların aynısını Türkiye’nin bir an önce hayata geçirmesi ve bu hainlere karşı daha etkin mücadele etmesi gerekiyor. “

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatan

Yeter ya Allah icin yeter ya! Yoksa bu milletin bunaldigi donemde kiskirtmayin, Allahin gazabi gelirde mufsitleri siler supurur! Yetti artik ya, Aklinizi basiniza alin!

aydin

FETÖMETRE , Akit yorum bolumlerine dolusan fetöcu .trollere de uygulanmali...bu pisliklerden arinmali, alet olmamali
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23