• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Özdil’den provokatif ‘deprem’ paylaşımı

Yeniakit Publisher
2020-01-25 12:00:00 -
Yılmaz Özdil’den provokatif ‘deprem’ paylaşımı

CHP’li gazeteci Yılmaz Özdil depremden siyasi rant devşirme peşine düştü. Sözcü yazarı Özdil, deprem sonrası AK Parti’yi hedef aldı.

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medyada provokatörler cirit atmaya başladı. Berna Laçin ve Tuncay Özkan gibi deprem sonrası AK Parti’yi hedef alarak siyasi çıkar peşinde koşan muhalifler, deprem vergileri üzerinden bol bol edebiyat yapmaya başladı. Son olarak Sözcü yazarı CHP’li gazeteci Yılmaz Özdil de AK Parti’ye kinini kustu.

Twitter hesabından bir yazı paylaşan Özdil, “Deprem vergileriyle saraylar yapılacak, Elazığlı Profesör Naci Görür başta olmak üzere, uzmanların bangır bangır uyarılarına kulak asılmayacak, diyanete bilim bakanlığının dört katı bütçe verilecek, ak sosyete bebeğe tek taş pırlanta takarken, gariban millet hala kerpiç evde oturacak... Testi kırıldıktan sonra 'birlik beraberlik' nutukları atılacak!” ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

İşte Özdil’in paylaşımı:

Tepki, yağdı

Özdil’in provokatif paylaşımına sosyal medyada büyük tepki yağdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mmdoff

Bunu adam yerine koymaktan vazgeçin artık.

Necati türker

Bu yılmaz özdil denilenkişi ne zerrekadar inancı var nede insanlığın isinin üzerindeki noktasıvar bukişi tamamen dışarıdan beslenen bir pıravakatör ajandır sonra bukişinin akılsağlığından şüphelerimvar cünkü böyle bir doğal felâketi bir fırsatgörüp bunu eleştirikonusu yapabiliyor bu durumda can pazarının yaşandığı zamanda siyasigörüş particilik herşey birkenaraatılıp herkesin kenetlenmesi gerekir 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23