• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine rahat durmadı! Kaftancıoğlu’ndan mahkemeden çıkar çıkmaz hakime hakaret

Yeniakit Publisher
2019-07-18 15:04:00 - 2019-07-18 16:03:22
Yine rahat durmadı! Kaftancıoğlu’ndan mahkemeden çıkar çıkmaz hakime hakaret

Attığı skandal tweetlerin hesabını veren CHP'li Canan Kaftancıoğlu, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme sonrasında twitter hesabından açıklamada bulunan Kaftancıoğlu, Nazım Hikmet'in şiiriyle hakimlere hakaret ederek, "Sen bu kavgada bir nokta bile değil, bir küçük, eğri virgül, bir zavallı vesilesin" ifadelerini kullandı.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Twitter üzerinden yaptığı skandal paylaşımlarla kamuoyunun tepkisini çeken ve hakkında açılan dava kapsamında bugün ikinci duruşmasına çıkan CHP'li Canan Kaftancıoğlu, aynı mecra üzerinden tepki çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Mahkemeye ilişkin bir mesaj yayınlayan Kaftancıoğlu, Nazım Hikmet'in şiirinden yola çıkarak hakimleri hedef aldı.

Kaftancıoğlu paylaşımında hakimleri uşaklıkla suçlarken, şu ifadeleri kullandı:

"Duruşmada aklıma Nazım Usta'nın şiiri geldi: Sen bu kavgada bir nokta bile değil, bir küçük, eğri virgül, bir zavallı vesilesin. Ben, kızabilir miyim sana? Sen de bilirsin ki, benim âdetim değildir bir posta tatarına, bir emir kuluna sövmek, efendisine kızıp uşağını dövmek"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

17 yıl hapsi isteniyor

CHP’li Canan Kaftancıoğlu'na "Cumhurbaşkanına hakaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılama, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek ve terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından açılan dava 28 Haziran'da görülecek. 37. Ağır Ceza Mahkemesi, Kaftancıoğlu için 17 yıla kadar hapis cezası istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

bizde seni anacağız ama LANETLE sana ve zihniyetine oy verenler şimdi memnundur.

ihs

CHP yi destekleyen zavallı vatandaşlarımız acaba kimi desteklediklerinin gerçekten farkındalar mı? Eğer farkında olarak destekliyorlarsa yazıklar olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23