• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YSK görevini yaptı sıra millette

Yeniakit Publisher
2019-05-13 12:42:00 - 2019-05-13 12:42:28
YSK görevini yaptı sıra millette

Akıl almaz şaibelerin ve usulsüzlüklerin döndüğü 31 Mart seçimlerindeki milli irade gaspına engel olan YSK’nın kararının ardından milli irade tek ses oldu.

Türk siyasi tarihinin en büyük seçim yolsuzluğuna Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) ‘dur’ demesinin ve sandığa güvenin yeniden sağlanmasının ardından milli irade tek ses oldu. Akıl almaz şaibelerin ve usulsüzlüklerin döndüğü 31 Mart seçimlerindeki milli irade gaspına engel olan YSK’nın kararı, sandığa güveni yeniden tesis ederken, kamuoyunda ise olumlu karşılandı. YSK’nın kararının sadece vesayet odaklarını üzdüğünü belirten STK temsilcileri, 23 Haziran’da da milletin gerekeni yapacağına işaret etti.

Milli Beka Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Hukukçu Hasan İlter, “YSK vermiş olduğu kararla hukuksuzluğu engellemiş ve üzerine düşeni yapmıştır. Millette 23 Haziran’da üzerine düşeni yapacaktır” ifadelerini kullandı. Milletin iradesinin ‘tencere tava’ sesleriyle baskı altına alınmaya çalışıldığına dikkat çeken İlter, “YSK büyük bir irade gaspına engel olmuştur. Milletin, iradesini gasp etmeye çalışan hırsızlara 23 Haziran’da iyi bir cevap vereceğini bilen vesayet odakları, tencere tava şakırtısıyla milletin sesini boğmaya çalışıyorlar. Lakin başaramayacaklar. Millet gereken dersi verecek” ifadelerini kullandı. Türkiye düşmanlarının 23 Haziranda kaybedeceğini belirten İlter, “Son kozlarını oynuyorlar. Şimdi de ‘Her şey çok güze olacak’ yaygarası koparmaya başladılar. Milletten korkuyorlar. Vesayet odaklarıyla iş tutuyorlar. Fakat ne yaparsalar yapsınlar nafile. Millet üzerine düşeni yapacaktır” şeklinde konuştu.

YENİNDER Genel Başkanı ve Sosyolog Burak Çileli ise milletin iradesinin 23 Haziran’da şaibesiz bir şekilde tecelli edeceğini kaydederek, “YSK’nın kararı sandığa güveni sağlamıştır. Sandığa şaibe karıştıranlara YSK ‘dur’ dedi. Şimdi sıra millette” ifadelerini kullandı. 23 Haziran öncesi vesayet odaklarının iş birliğine gittiğine işaret eden Çileli, “Sandıkta galip gelemeyeceklerini bildikleri için bu yola başvuruyorlar. Buna en iyi cevabı, tarihi köklerine sadık milletimizi verecektir” dedi.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23