• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan Başbakan'dan küstah 'Kıbrıs Barış Harekatı' mesajı

Yeniakit Publisher
2019-07-20 23:05:00 -
Yunan Başbakan'dan küstah 'Kıbrıs Barış Harekatı' mesajı

Yunanistan'da Başbakan Kiryakos Miçotakis, Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümü için küstah bir mesaj yayınladı. Taze Başbakan, Rumları unutmadık açıklaması yaparken Türklere yapılan katliamları dile getiremedi.

Yunanistan'da Başbakanlık makamı değişti, ancak Türkiye karşıtlığı halen devam ediyor. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 45'inci yılı ülkemizde ve yavru vatanda anma törenleriyle kutlanırken, Yunanistan'da Türk karşıtlığı olarak karşılık buluyor.

Yunanistan'ın taze Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Kıbrıslı Rumları unutmadık mesajı yayınladı.

"Unutmadık"

Başbakan Miçotakis, 1974 Barış Harekatına ilişkin, KKTC'nin bulunduğu kısımdan kan akan bir harita paylaşırken, mesaj olarak da "45 yıl önceki işgal sırasında, mağdurları ve Kıbrıslı kurbanları unutmadık. Daima Kıbrıslı kardeşlerimizin yanındayız”. mesajı yayınladı.

Miçotakis, EOKA ve Makaryos'un Kıbrıslı Türkleri katletmesine ilişkin en ufak bir cümle dahi kurmadı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

beyinsiz oldugu kadar nankör bunlar... Kibris Baris Harekati ile hem kibris Turklerini Nikos Sampdon/Makariosun katliamlarinin devam etmesi onlendi, hem Terorist EOKA-B nin ENOSIS/YunanKibris hayaline son verdik, hem de Yunanistandaki Darbeci Cuntanin devrilmesine vesile olarak yunana demokrasi getirdik, darbecilerden kurtardik.... bizim darbecileri/teroristleri koruyarak tesekkur ediyor, kibristaki Muratli, Akincilar KOYLERINDE TOPLU KATLIAMLAR kaatil RUM/YUNAN teroristlerin yuzlerce sivil Turku katletmelerinin hesabini vermediler... diger AB uyesi soykirimci/katliamcilarin yaptigi gibi!! UNUTMADIK

İs-hak

Reisden alırsın cevabını hemde yivli setli köftehor mantar beyinli bizde unutmadık türk kardeşlerimize yaptıklarınızı,ancak bizdede günah yokdeyil banagöre iki kabahatimiz var 1 çok geç kalındı 2 başlanılmış iş bitirilmeli idi bitirince de Kıbrıs Türk adası ismini dünyaya ilan edecektik merhum Erbakan'a kalsaidi aynen böyleolacaktı fakat ecevitin ödekliği sebeb neise bir nada şükür
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23