• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan'dan alçak hareket

Yeniakit Publisher
2020-06-19 01:47:00 -
Yunanistan'dan alçak hareket

Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin, düzensiz göçmenleri lastik botla açık denizde bırakarak insan hayatını hiçe saydığı ortaya çıktı.

Ege Denizi'nde İleryoz Adası doğusunda Yunan Sahi Güvenlik botu tarafından taşınan düzensiz göçmenlerin, hayatları tehlikeye düşürülecek şekilde lastik botla açık denizde bırakılması, kameraya yansıdı. Görüntülerde, lastik botun Yunan Sahil Güvenlik botu tarafından yedeklenerek bölgeye getirilmesi yer aldı.

Daha sonra düzensiz göçmenlerin, Yunan Sahil Güvenlik botundan, bu lastik bota aktarıldığı görüldü. Sahil Güvenlik botunun, aktarma işlemenin ardından göçmenleri, hayatlarını tehlikeye düşürecek şekilde lastik botla açık denizde bırakarak bölgeden ayrıldığı ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adil

Yunan dediğiniz nazi torunları kanı bozuk zihniyeti bozuk insan müsvetvesi bireylerden oluşu bir topluluk.Anadolu'yu ve müslümanlara neler yaptığını unuttum?

QRHAN

KARDESIN ANLAMIYOESUNUZ ISTEMIYORLAR NIYE IRANA SUDU ARABISTAN KATAR KUVEYTE YANI MUSLUMAN ULKELERINI TERCIH ETMIYORLAR CUNKU AC KALACAK DISLANACAK EN UFAK BIR SEYDE DISARI ATILACAK IRKCILIK DAHA BIR SURU SEYLER AVRUPALILAR ISTEMIYOR BU BIZ MUSLUMANLARIN SORUNU BU NE YUZSUZLUK AVRUPADA BIZ TURKLERE DUNYANIN DILENCILERI DIYORLAR NERDE BORU BORU ATIGIMIZ MUSLUMAN ALEMI SURAYA BAKIN TURKIYENIN YUZDE NERDEYSE YUZU MUSLUMAN HIRISTIYAN DIGER DINDE OLANLARA YASAM HAKI YOK VE DE HUKUMETIN HICBIR KANADINDA CALISAMAZLAR KUSURA BAKMAYIN GERCEK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23