• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zeka ve Yetenek Eğitimi Başlıyor

Yeniakit Publisher
2017-10-16 08:53:00 -
Zeka ve Yetenek Eğitimi Başlıyor

Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek "Zeka ve Yetenek Eğitimi Buluşmaları" 21 Ekim'de 2017'de başlıyor.

"Dersimiz: Hayal Bilgisi, Konumuz: Eğitimde Zeka ve Yeteneğin Önündeki Engellerin Açılması" teması üzerinden gerçekleşecek 8 buluşmada, alanında uzman 15 konuşmacı yer alacak.


Çocuk Vakfının önerisi ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğinde düzenlenen proje kapsamında, Şişli Nuri Akın Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda her ay bir buluşma gerçekleştirilecek.

Çocukların hayallerinin önünü açacak, yetenek ve zekalarını keşfetmelerini sağlayacak nitelikli bir eğitim sistemi kurulmasını amaçlayan buluşmalarda, zeka ve yetenek eğitimiyle ilgili talepler ve öneriler kamuoyuyla paylaşılacak.

Çocuk Vakfı Özel Yetenekli Çocukları Araştırma Merkezinin danışmanlığında ve gönüllülük ilkesi çerçevesinde düzenlenecek buluşmalar için sponsor desteği kabul edilmeyecek.

Üstün Yetenekli Çocukların Aile Portalı (ÜYÇAP) iş birliğinde düzenlenecek birinci buluşmada, çocukların velisi olan altı yetişkin de görüşlerini açıklayarak, zeka ve yetenek eğitimi sorunlarını çocuklarının özelinde anlatacak ve çözüm önerilerini sunacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Zeka ve Yetenek Eğitimi Buluşmaları"nın ilk programında Yrd. Doç. Dr. Ayça Köksal Konik, Yrd. Doç. Dr. Nüket Afat konuşmacı olarak yer alırken, onur konuğu Prof. Dr. Acar Baltaş da "Potansiyelini Hayata Yansıtan Çocuklar Yetiştirmek" konulu bir konuşma yapacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23