• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binali Yıldırım İstanbul’un yeni Erdoğan’ı olmalı

2019-02-12 12:10:00

yeniakit.com.tr 

TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını yorumlayan Yeni Akit Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, Yıldırım’ın İstanbul’un yeni Recep Tayyip Erdoğan’ı olması gerektiğini söyledi.

Yeni Akit gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını yorumladı. Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında göreve geldiği dönemin zorlu şartlarını hatırlatan Uğurlu, İstanbul’un o dönemde sahipsiz bir şehir olduğunu ifade ederek, “O dönemde İstanbul’da öyle bir tablo var ki, her taraf çöp dağları, sular 15 günde bir dağıtılıyor. Bütün sokaklar mafya tarafsından parsellenmiş. Arabanızı bıraktığınız yer değnekçiler dolaşıyor.” dedi.

Yıldırım İstanbul’un yeni Erdoğan’ı olmalı

Bugünkü şartlara rağmen şu an sahipsiz bir İstanbul olduğunu söyleyen Uğurlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'dan büyük bir gayret beklediklerini belirterek, “Recep Tayyip Erdoğan’ı belediye başkanı olarak görmüş İstanbul’a Biz yeni bir Recep Tayyip Erdoğan bekliyoruz. Binali Yıldırım’ın tekrar bir Erdoğan olup olamayacağını zaman içinde göreceğiz. Umudumuz, Yıldırım’ın aynı 1994 yılında olduğu gibi İstanbul’un bütün yükünü omuzlayacak, bütün yolsuzlukların üzerine kararlılıkla gidecek bir gayret göstermesi. Binali Yıldırım bunu yaparsa kalıcı olabilir.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23